Ze zijn zacht precies groot genoeg, mooie kleur en razend snel bezorgd!
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop. Graag tot ziens.
Ik had verwacht dat het dekbed ruimer zou vallen, zoals al mijn dekbedden. Nu past het precies en trek ik het dekbed weg bij mijn man als ik me omdraai. Of mijn man trekt het dekbed bij mij weg. Maar kan het retourneren en ruilen voor een grotere, een lits jumeaux? Ik heb alleen de verpakking niet meer. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, S. Jouvenaar
Bedankt voor uw beoordeling. Wij adviseren u hierover contact op te nemen met onze klantenservice.
Keurig netjes goed verzorgd
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Graag tot ziens.
Mooi dekbed overtrek. Valt mooi ruim. Precies zoals getoond op de foto van de site
Snel geleverd volgens bericht, compleet
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Jammer dat een sloop de stik naad los was .
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat er een naad los was. Heeft u hierover contact opgenomen met onze klantenservice?
Nu 2 keer bij Smulders besteld, de kwaliteit van de dekbedovertrekken is er goed. De levering, de volgende dag, super snel.
Ben helemaal blij met mijn dekbedovertrek. Alleen aardig aan de prijzige kant. Snel bezorgd
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop. Graag tot ziens.
Heerlijke lakens gekocht. Geweldige kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aankoop.
Prachtige dekbedhoezen Snel bezorgd
Door de ingevoerde zoekcriteria heeft de klant vlot een duidelijk overzicht van de aangeboden artikelen die bij haar/hem passen.
Fijne kwaliteit en lekker warm
Maar na dekbedovertrek een keer gewassen te hebben op 40° is het gekrompen naar 130 x225 was 140x260 nee er dus niet blij mee
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze excuses, dat uw dekbedovertrek gekrompen is tijdens het wassen. U kunt contact met onze klantenservice opnemen voor een passende oplossing.
Goede ervaring met bestellen,en bezorging
Heb de hoeslakens nog maar 5 dagen binnen, dus de tijd is tekort om kwaliteit op langere termijn te beoordelen.
simpel te bestellen en prima van kwaliteit
Dank u voor uw 5 sterren beoordeling.
Met prachtige details in de motieven
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop.
De overtrekken zijn van uitstekende kwaliteit en precies zoals afgebeeld . Leuke prijs en snelle levering.
Wat fijn om uw goed review te lezen.
Zeer snelle levering. Ook de retourzendingen worden zeer snel verwerkt.
Dank u voor uw 5 sterren. Graag tot ziens.
Was snel geleverd en mail wanneer die bezorgd werd
Dank u voor uw review.
Prachtige dekbedovertrekken, ruime keus en in verschillende prijsklassen. Snelle levering.
Hartelijk dank voor uw goede beoordeling. Veel plezier met uw aankoop.
Dank u voor uw review. Goed om te lezen, dat de levering zo snel is gegaan.
Prachtig mooi en goede kwaliteit
Dank u voor uw beoordeling. Fijn, dat u het mooi vindt.
De bestelling was keurig en goed verpakt. Verder is de bestelling snel geleverd.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV