na bestelling volgens track en trace pakket geleverd maar niets binnen. na aanspreken klachtenservice snelle reactie, u hoort snel van ons. 1 week verder niets meer vernomen
Dank u voor uw beoordeling. Vervelend dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Ik zie dat u inmiddels contact heeft met onze klantenservice omtrent uw bestelling.
Netjes aangekomen
Dank u voor uw review en graag tot ziens.
Geleverd volgens afspraak. Goed ingepakt. Prima kwaliteit.
Heel fijn om te horen. Dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens.
Mooie artikelen, Snelle levering Goede afwikkeling retourproduct
Wat fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Alles keurig afgehandeld
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We staan graag voor u klaar.
Mooie dekbedden besteld van Marjolein Bastin. Perfect materiaal. Snelle levering (binnen 24 uur)
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar.
Snelle levering en goed product
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Snelle levering, prima kwaliteit, duidelijke website.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar. Geniet van uw aankoop.
Super kussen, helaas had ik gehoopt minder nekpijn te hebben maar dat is niet zo
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen, dat betreuren we.
het uitzoeken en bestellen ging vlot, betalen was een probleem. wilde met creditkaart betalen, maar dat werd tot 2 x toe geweigerd. met ideal ging het gelijk goed. beide dekbedovertrekken werden daarna vlot geleverd. na de eerste controle zie ik dat de slopen niet echt rechthoekig zijn, draaien en in eentje zit zelfs een gat in de zijkant - zelf maar even dicht genaaid. verder ziet het er prima uit.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat jammer dat het betalen enigszins moeizaam is verlopen. En dat het kussensloop scheef was. Graag horen we klachten of opmerkingen graag, voordat u het zelf gaat repareren, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Fijn dat u het nu zelf hebt op kunnen lossen.
zie boven
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling.
Goede kwaliteit dekbedovertrek en zeer snelle levering!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar.
In verband met nek klachten zocht ik een kussen met bijpassend sloop. Gelukt dus!
Heel fijn om te horen, dat u zo tevreden bent. Geniet van kussen en graag tot ziens.
Mooi product
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Van bestelling tot levering. Alles perfect gelopen.
Dure dekbed die kleiner uitvalt dan verwacht. Wel warm.
Dank voor uw beoordeling. Wat jammer om te horen dat uw dekbed kleiner uitvalt. Voor vragen of opmerkingen wil ik u vragen om contact met de klantenservice op te nemen, zij staan u graag te woord.
Zeer correcte afhandeling van mijn klacht.
Fijn om te horen dat u tevreden bent. We staan graag voor u klaar.
Product voldoet aan de verwachting.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen, graag tot ziens.
Het dekbedovertrek is netjes afgewerkt. de kleur is overeenkomstig het plaatje. De stof ha had ik iets zachter verwacht.
De door mij bestelde dekbedovertrekken voldeden aan de verwachting. Goede prijs/kwaliteit verhouding met een snelle levering (dag later al in huis)
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen, geniet van uw aankoop.
Geen lange wachttijd telefonisch contact Vriendelijke uitleg. Duidelijke uitleg! Goede afspraken! Afhandeling precies zoals afgesproken! Top!
Wat fijn om te horen! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. We staan graag voor u klaar.
Snelle levering, prima
Nvt
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Ik ben heel tevreden over de producten die ik besteld heb. Normaal is de levertijd ook top, alleen deze keer kreeg ik pas later een mailtje dat 1 van de 2 producten toch later geleverde kon worden. Dat vond ik teleurstellend en had ik liever voordat ik de bestelling plaats geweten. Dan had ik de betreffende producten alsnog wel besteld, maar hoef ik mijn kind niet teleur te stellen dat zijn dekbed toch nog iets later komt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We doen ons best om bij elk artikel aan te geven of het op voorraad is, of dat het na geleverd word. Excuus voor het ongemak.
Snelle kevering. Verzorgd ingepakt.
Fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. We staan graag voor u klaar.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV