Heerlijk dekbedovertrek en hoeslaken. Snelle levering.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Prima prijs/kwaliteitsverhouding
Dank u voor uw review.
mooi product zal zeker de volgende keer weer naar Smulders textiel gaan bezoeken
Dank u voor uw review. Graag tot de volgende keer.
zeer prima
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
De bestelling werd weer erg snel geleverd. Het is een heerlijk zachte en vooral warme flanel wat heerlijk slapen is. Precies wat we zochten.
Dank u voor uw goede review. Fijn, dat u zo heerlijk slaapt.
Fijne stof, betaalbaar, kleuren als op de website.
Fijn om te lezen, dat uw bestelling naar uw wens is. Veel plezier van uw aankoop.
Snelle zending en goede kwaliteit
Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling. Graag tot ziens.
Nog voor het nieuwe jaar ook nieuwe hoezen op onze bedjes!!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heerlijk! Geniet van uw aankoop.
Makkelijk en snel te bestellen
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te horen, graag tot ziens.
Prima verzorgd, vlotte levering
Fijn om te horen, dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Ik heb een dekbed, 2 dekbedovertrekken en 2 hoeslakens besteld. Het dekbed was helaas niet te leveren. De klantenservice heeft me 2 keer bericht hierover gegeven. Ik heb een ander dekbed uitgekozen en het werd direct geregeld. Helaas zat in 1 dekbedovertrek een verffoutje. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en kon het ruilen. Ik heb nog dezelfde dag via Red je pakketje een nieuw exemplaar ontvangen. Alle lof voor de klantenservice, dit maak je niet vaak mee. Zowel via e-mail als telefonisch werd ik direct geholpen, zonder lang te wachten. De producten die geleverd zijn, zijn van zeer goede kwaliteit en hebben een prachtig dessin.
Dank voor uw uitgebreide review, fijn om te horen dat u zo tevreden over onze service en klantvriendelijkheid bent. Geniet van uw aankoop en tot ziens.
Geweldige service ,en goede website ,wij zijn er blij mee
Heel fijn om te horen, dank voor uw beoordeling.
Ik vond het eerst een hoog bedrag, maar de kwaliteit bleek bijzonder mooi en daarom is prijs/kwaliteit OK.
Dank voor uw beoordeling. Heel fijn te horen, geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
Flanel is echt een heerlijke stof
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop en graag tot ziens.
vandaag besteld morgen in huis en goede kwaliteit,
Fijn om te horen, Dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop.
De levering was op tijd...
Dat is fijn om te horen, we staan graag voor u klaar. Dank voor uw beoordeling.
Wij hebben een koperkleurige wand achter het bed en daar moest ik bijpassende dekbedsets bij hebben. Het is super goed gelukt. De kleuren waren zoals op de website en de combinatie met het bed en muren is echt heel mooi warm. Het heerlijke zachte gladde katoen maakt slapen nu één groot genot.
Heel fijn om te horen, Dank voor uw beoordeling. Geniet van uw mooie slaapkamer.
De aangegeven lever tijd is zelfs in de drukke eindejaar tijd behaald. Prima!!
Dank voor uw beoordeling. Ja een extra prestatie voor de vervoerders. We staan graag voor u klaar.
Artikel is precies zoals omschreven. Snel en prima levering.
Hartelijk Dank voor uw beoordeling. Geniet van uw aankoop.
de bestelling is vlot geleverd. Het materiaal is prima.
Heel fijn om te horen. Dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Het bestelde product keurig verpakt op tijd afgeleverd. Helaas bleek de kleur niet zoals verwacht, de roze kleur had een enigszins oranje gloed. Ook vonden we de dikte van de badmat tegenvallen. De retournering verliep soepel.
Jammer te horen, dat de artikelen niet naar wens waren. Gelukkig hebben we het netjes verwerkt. Graag tot ziens.
de bestelling was in een plastic zak verpakt ipv in een kartonnen doos
Dank voor uw beoordeling. In het kader 'milieu-besparing' kiezen we, indien mogelijk voor een gerecyclede plastic verpakking. Zodat er zo min mogelijk 'lucht' vervoerd word.
Mooi produkt op tijd geleverd
Dank voor uw beoordeling. Graag tot ziens.
Mooi en snel geleverd ben erg blij er mee
Hartelijk dank voor uw review. Veel plezier van uw aankoop.
Een heel mooi dekbedovertrek, niet duur en de verzending was supersnel, zelfs rond de kerstdagen.
Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV