Filter

Fijne dekbedhoes, goede kwaliteit en goede prijs. Snelle levering

Snelle verzending

Snelle verzending en een mooie kwaliteit.

Snelle en professionele service

Mijn bestelling werd snel bezorgd, alleen het materiaal van de hoeslakens viel tegen. Bestelling teruggestuurd. De verwerking van de retour verliep zeer snel. Prima service!

precies wat we ervan verwacht hadden. Kleur en materiaal heel goed.

2e overtrek wat we gekocht hadden. Net zo tevreden als over het eerste

Mooi patroon, minder satijnachtig dan gehoopt

Dat er een zilverachtige gloed op zou zitten. Katoenen overtrek. Niks bijzonders. Patroon is mooi, gele papavers. Te duur, vind ik.

Prima waar voor mijn geld

Dekbedovertrek is van erg mooie kwaliteit, lekker stevig en ziet er prachtig uit. Werd heel snel geleverd.

Laat pluizen achter

heel erg mooi dekbedhoes, snelle levering Hij was een beetje stug maar dat trekt bij. Wat wel vervelend is is dat hij pluizen loslaat. Iedere dag moet ik stofzuigen rond het bed. En als ik bodylotion op doe en op bedga zit ik helemaal onder de zwarte pluizen

Snelle levering en prima kwaliteit!

Overzichtelijke bestelling, snelle service en prima kwaliteit!

Snel en goed

Bestelling en bezorging vlotjes verlopen

Genoeg keuze in de webshop. Vlotte afhandeling. Kwalitatief goed product (moltons 90x210 cm) ontvangen. Prima!

Snel besteld en snel geleverd

Goed product en goede service

Product als verwacht en snelle levering

Lever tijd was veel te lang

De levertijd was veel te lang. Maanden ipv weken. En wat korting, om mij tegemoet te komen, wilden ze niet geven. Product was verder ok. Maar ik betwijfel of ik er nog een keer iets ga bestellen

Niet tevreden

Er zat een gat in mijn kussensloop heel erg slecht

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Snel geleverd, mooie kwaliteit

Snelle levering. Top

Zelfs in de vakantie en coronatijd gewoon op tijd geleverd. Superblij mee.

Naden slecht genaaid

Dekbedovertrek is slecht genaaid de naden laten los

niet tevreden

Slecht afgewerkt en er zaten vlekken op het stof. Terug gestuurd.

Prima service!

Alles zoals beschreven op de website. Supersnelle levering en heel goede kwaliteit van de lakens!

Koop nooit meer iets via smulders

Slechte kwaliteit slecht afgewerkt te duur voor deze kwaliteit verder in een zin koop niks meer via smulderstextiel

Fijne firma!

Tot twee keer toe contact gehad over een bestelling, een keer over de verwachte levertijd en een keer om de bestelling te wijzigen. Beide zaken zeer snel en netjes afgehandeld. Berichtgeving verloopt ook fijn. Bestelling was prima verpakt en is op het verwachte moment aangekomen.

Go e de kwaliteit en prijzen. Uitstekende service

Ik had bij mijn bestelling een foutje gemaakt. Er werd zonder problemen èn zeer snel geruild. De kwaliteit is goed, ik bestel hier vaker.

Heel mooi dekbedovertrek

Mooi overtrek, snelle levering

De bestelde dekbedovertrek werd keurig en snel geleverd.

Er is keuze uit een ruim assortiment van goede kwaliteit

Order prima afgehandeld

Het bestelde product is door mij tijdig in goede staat ontvangen.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV