Filter

Veel keus. Snelle levering.

Ruime keuze op de website. Handige keuzehulp. Snel geleverd.

Ik had een fout gemaakt in m’n bestelling. Heb dit gemeld en binnen de kortste keren een reactie met de mededeling hoe ik het dan wel had gewild. Na een financiële herberekening was alles in no time geregeld, fantastische service!!!

Mooi product, vlotte levering

Mooi product, vlotte levering

Ik ben zeer tevreden over hetgeen ik heb besteld.

Zie boven.

Prachtige dekbedhoezen van HIP gekocht. Snelle levering dus wat wil je nog meer.

Heel positief. Goede kwaliteit mooie dekbedhoezen en hoeslakens. Lekker stofje, Ik ben helemaal fan van de hoezen van HIP die zijn erg leuk en blijven mooi na het wassen.

Niet fijn

Voor de verjaardag van kleinzoon , bed dek overtrek besteld, van Bayer München. Daar zat een grote vlek in . Gebeld , stuur het maar retour . Geen excuses, of sorry . Helemaal niets . Leuk voor onze kleinzoon .dus niet . Had wel iets meer verwacht van dit bedrijf .

Verkeerd artikel besteld

Ik kom er nu achter dat ik het verkeerde artikel heb besteld. Al 3x gewassen dus het kan jammer genoeg niet terug. Mijn fout

Binnen 24uur je bestelling binnen .pakje zeer verzorgd verpakt

Super mooi design

Prachtig dekbed overtrek van PIP. Super mooi design en heerlijk zacht materiaal. Ik slaap er lekker onder :-)

Prima geregeld

positief

Snelle levering en het product voldoet aan de verwachtingen. Van hoge kwaliteit vervaardigt.

Vlotte levering en goede producten

Vlotte levering en goede producten

Prima goede service

prima goede service.

Goede webshop

Mooie en leuke overtrekken. Goede kwaliteit. Helaas wel van de leuke overtrekken niet op voorraad. Heb er wel een ontvangen en bevalt prima!

snel en goed

1e levering snel, wacht nog op deellevering

Prima kwaliteit

moest wel lang wachten, maar product is prima

Prima levering en kwaliteit dekbed

Snelle levering, kwaliteit zoals omschreven.

fantastisch

mooie,. toegankelijke website, vlotte afhandeling en toezending; artikelen goed verpakt, zonder kosten te retourneren; mooie artikelen, grote keuze, kwalitatief uitstekend (en daar betaal je ook voor).

Ruime keuze Snel geleverd Goede kwaliteit En ook nog in de aanbieding

Kan niet beter!

Super mooi dekbed besteld van satijn katoen! Zoals beloofd volgende dag in huis en wel al om half 10 s,morgens!

Middelmatig

Qua levering is alles goed maar het product komt bij lange na niet in de buurt van hoe het product wordt aangeboden op internet...

Tot volle tevredenheid

Prima keus geweest. Snelle levering.

Prima stof

Materiaal prima, print komt helaas niet overheen dan op het plaatje staat.. Echt teleurstellend

snelle service

goede kwaliteit