Op de afbeeldingen is de kleur veel dieper. Materiaal zag er niet zo luxe uit als de prijs doet voorstellen. Retour gezonden
Jammer dat de kleuren u tegen vielen. Uiteraard kunt u dan altijd kosteloos retourneren als iets niet naar wens is.
Prima kwaliteit voor een fijne prijs en snelle levering!
Fijn om te horen, veel plezier gewenst met de aankoop.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Snelle levering, voldoende keus, ziet er in het echt ook goed uit, goed kwaliteit, goede prijs
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Ik ben blij dat er dezelfde dag nog geleverd kon worden. Bij nader inzien vind ik het kussen dat ik heb gekocht niet heel prettig liggen, maar dit is meer een persoonlijk gevoel. De kwaliteit is goed. Helaas heb ik de doos al weggegooid.
Helaas is een artikel niet als retour te accepteren als de verpakking niet meer aanwezig is, daar deze voor ons dan onverkoopbaar is geworden. Onze excuses. hiervoor.
Product voldoet aan verwachting
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Dekbedovertrek snoozing zit weeffout in; ga zeker niets meer van dat merk online kopen. Cinderella laken prima.
Wat vervelend dat er een weeffout in het Snoozing dekbedovertrek zit. U mag dit dekbedovertrek kosteloos retourneren, zodat wij u een vervangend artikel toe kunnen sturen of geld terg kunnen storten.
Keurig
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Prima service, dekbed is mooi verpakt met Van Gogh echtheidscertificaat.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Ik ben heel tevreden over mijn hoofdkussen, vlugge levering, dag erna had ik het al thuis.
Bedankt. Veel plezier van uw aankoop!
De kwaliteit was erg grof van structuur en de tekening was veel minder scherp dat op het plaatje. Het had een goedkope uitstraling
Wat jammer dat het artikel tegenvalt. Uiteraard kunt u het kosteloos retourneren waarna wij uw geld terugstorten op de rekening.
Prima te zoeken en filteren. Geen lage prijzen, maar prima vergelijkbaar met andere winkels net dezelfde merken textiel. Geen "huismerk" erbij oud, had leuk geweest voor de bulk. Of iets van sierkussenhoezen bijvoorbeeld. Snel en gemakkelijk besteld en ook snel in huis. Zeer tevreden
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Netjes verpakt en mooi op tijd geleverd
Veel plezier van uw aankoop!
Ruime keuze, snelle levering.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Een van mijn bestelde producten bleek niet snel leverbaar te zijn. Makkelijk een ander (iets duurder) product kunnen bestellen, zonder extra kosten. Producten van goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!
De site geeft een goed beeld van het aan beddengoed , scherpe aanbiedingen , na bestelling goede info over nota en levertijd , indien wijzigingen deze worden direct via mail doorgegeven
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Op tijd geleverd ziet er mooi uit
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
100% microvezel is niet helemaal ons ding. Heel dun, licht en warm. Katoen gewend, bevalt ons toch beter. Verder een mooi dekbed, kleuren zijn gewoon goed, maten zijn goed. Kwaliteit prima.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. U mag altijd kosteloos retourneren wanneer een artikel niet naar wens is (bijvoorbeeld het materiaal), mits ongebruikt en ongewassen.
Keurig geleverd
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Mijn bestelling is super snel en perfect bezorgt. Heel blij met de overtrek.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot ziens in onze webshop!
Goed en snel geregeld. Duidelijke site met veel keus.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
mooie kwaliteit en een snelle levering
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Een geweldige kwaliteit met een super grote instop strook. Ik wil daar meer dekbedhoezen van hebben, dus wil ik regelmatig een nieuwe overtrek set bestellen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer!
De plastic verpakking van het dekbedovertrek was aan 1 zijde open, het leek net of iemand het terug gestuurd had. Vind ik jammer want ik gaf het aan mijn dochter voor haar verjaardag.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Tijdens het transport kan het goed voorkomen dat een verpakking scheurt. Het plastic waar het in verpakt zit is vaak hard en stug en scheurt daardoor sneller. Geretourneerde artikelen worden altijd gecontroleerd en indien nodig opnieuw verpakt. Wij wensen uw dochter veel plezier van haar cadeau!
Bestel al vaker mijn beddengoed bij Smulders.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Graag tot een volgende keer
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV