Filter

Mooie dekbedovertrek en zeer goede kwaliteit

Mooi product en snel geleverd.

Snel en correct!

Snelle levering en op en top verzorgd!

Prima keuze

Goede en snelle levering van een beddekovertrek van prima kwaliteit

Mooi product, goed verpakt, snel geleverd.

Product snel in huis en een zeer goede kwaliteit.

Goede kwaliteit artikelen.

en alles netjes op tijd

Snelle levering, prachtig dekbedhoes. Alles prima in orde

Ziet er mooi uit

Vorig jaar heb ik ook een flanellen overtrek gekocht en die werd enorm lelijk.. pluizig.. verkleurd. Toch wil ik het nogmaals proberen omdat het heerlijk warm en behaaglijk slaapt

Mooi

Mijn ervaring me Smulders textiel zijn erg goed. Mooie en goede kwaliteit

Perfect , geen kachten , vanaf de bestelling tot aan de bezorging

Prima geregeld ! van de bestelling tot aan de bezorging

Snelle levering, goede kwaliteit

Ben heel tevreden over het bedegoed

Wij slapen in de kamper in de winter af en toe maar slapen heerlijk warm.mijn man slaapt in de vrachtwagen ook flanellen dekbedovertrek heerlijk zegt hij .thuis ook flanellen dekbedovertrek en hoeslaken. Wij zijn allebei heel tevreden. Met vriendelijke groet mevr aj.post.ringenoldus.

Was prima

Ik had een heel mooi oversteek gevonden. Helaas niet in katoen wat ik wilde. Mijn 2de keus is prefect. Heel kleurig en goede kwaliteit

Kleur verschil met foto

Snelle levering. Maar de kleur van de hoes komt totaal niet overeen met de foto. Op de foto lijkt het of er bruin in zit. Maar pak je het uit, overheerst blauw. Niks half bruin half blauw. Bruin is heel vaag Als het om de kleuren gaat beveel ik het niet aan De kwaliteit lijkt wel goed.

De bezorging was snel en het dekbedovertrek prachtig

uitstekend

Had bij mijn gegevens nog wat problemen. Is bij mijn verhuizing niet helemaal goed gegaan, maar even gebeld met een medewerkster en alles is geweldig opgelost!

Optimale afhandeling

Van bestelling tot levering goed verzorgd.

Goede kwaliteit en snelle levering

De gekochte spullen zijn van goede kwaliteit en ze zijn vlot verzonden.

Snelle levering goede site

Ik geef 4 sterren omdat ik uiterst tevreden ben maar de kwaliteit en afwerking valt een beetje tegen ik heb best wel dure dekbed overtrekken gekocht

Prima kwaliteit

Precies wat ik zocht. Goede kwaliteit. Alleen is het niet handig om op 6 keukendoeken in 1 verpakking allemaal een stikker te plakken die je er niet zomaar aftrekt zonder de keukendoek te beschadigen. Eerst even 10 minuten in het water zetten, dan gaat de stikker zo los.

Snelle levering! Goede kwaliteit producten. Ruim aanbod. Retourneren gaat makkelijk.

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV