Filter

snel

de bestelling was op tijd binnen en precies wat ik verwachte

uitstekend

heerlijk warme wollen onderdeken! het dekbed wacht nog op de hoes ( komt via jullie ws. op de 21e sept.)en ga ik dan uitproberen

een vertrouwd adres

vroeger op pad in de stad, nu inloggen op internet en kiezen voor Smulderstextiel. je weet dat het goed "ligt".

Het ziet er goed uit en past ook prima.

Het was prima verpakt en ziet er prima uit. ikga zeker binnenkort meer bestellen.

Kan toezegging niet waar maken

Advertentie: " vóór 23.59u besteld, morgen in huis"..... Ja ja Dekbedovertrekken besteld. Ontvang bericht dat de overtrekken niet op voorraad zijn en een maand later geleverd zullen worden. Vervolgens weer een mail erna die aangeeft dat het 2(!) maanden zal duren Waardeloos

Prima artikel.

Mooi dekbed, snelle levering

Zeer tevreden klaar!

Goede kwaliteit en uitstekende service

Kwaliteit is in feite uitstekend maar daar was de prijs dan ook naar. Mijn speciale complimenten voor de foto's van de artikelen waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken. Uitermate prettig is de next day delivery als je uiteindelijk een keuze hebt gemaakt.

Is prima!!!!

Komen hun afspraak na. Prima geregeld.

Uitstekende service

Mooie lichtgrijze zachte slopen .

Deze waren dus echt 60x70. Bij de meeste slopen kloppen de maten niet. Meestal zijn ze te krap waardoor je kussen opbolt.

Prima levering.

Product snel en goed afgeleverd.

besteld en de volgende dag al in huis

Wat super vlot geleverd. Goede kwaliteit.

Mooie dekbedhoes.

Erg jammer dat je ze wast en bij het strijken er achter komt dat er n gat in zit. De verpakking e rvan was uiteraard net met de vuilnisman mee.

Kwaliteit viel me erg tegen

Zag er op foto mooier uit dan in het echt, de kleuren vielen mij erg tegen

Kwaliteit

Een prachtig, bijzonder en heerlijk dekbedovertrek van Essents. Luxe uitstraling en goede kwaliteit. Snelle levering.

Krijg wat ik bestel

Goede kwaliteit

alles naar wens, levering zoals beloofd

alles naar wens, levering zoals beloofd

Wordt op tijd geleverd. Goede kwaliteit

Prima bedrijf

Goede website, breed assortiment, snelle afhandeling bestelling.

Makkelijk besteld en netjes geregld

Alleen maar positief

Over het artikel niet tevreden

Heb een dekbed hoes besteld .Deze was niet wat ik er van verwacht had.Aan de zijnaden was hij kapot en ik vond de hoes heel erg scheef gemaakt wat ik heel jammer vind.

de bestelling was snel binnen

de bestelling was snel binnen

Een deel werd eerder geleverd dan eerder was voorspeld.

Goede kwaliteit en service

Snelle levering, goede kwaliteit en ook een gedeelte van de bestelling wat ik retour stuurde werd snel afgewikkeld en terugbetaald

18 Kloosterweg

Kapelle 4421PV