makkelijk te bestellen. Snelle levering. Al eerder naar tevredenheid wat besteld, vandaar wederom hier besteld.
Bedankt voor uw feedback, heel fijn dat u zo tevreden bent.
Snelle levering prima kwaliteit.
Bedankt en graag tot ziens.
Mijn ervaring met smulderstextiel is dat het kwaliteit zeer goed is en kwa service top
Wat fijn te lezen, een fijne dag voor u.
Bedankt voor uw reactie. Graag tot ziens in onze webshop.
Alles is precies zo gegaan als verwacht. Heerlijke bedlinnen om in te slapen. Zeker een aanrader!
Fijn te lezen, graag tot ziens.
Snelle service, goede kwaliteit. Kleuren kwamen niet helemaal overeen.
Bedankt voor uw feedback. u bent natuurlijk vrij uw bestelling kosteloos te retourneren.
Goede omschrijving van het dekbed, lagere prijs dan andere webshops, snel geleverd en goede retourvoorwaarden (Geen gebruik van hoeven te maken).
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat alles soepel verlopen is.
Snelle levering en goede kwaliteit.
Goed te lezen, fijne dag gewenst.
Ene dag besteld, volgende dag al geleverd. Super!
Bedankt voor uw feedback, graag tot ziens.
I order a pillow for €80 and I order medium and it’s was very hard to me, next day I call to shop to change to medium to soft, but I was told that it’s not possible as it’s was used!! I used only around 30 minute!!! I like this shop as lot of choice and good quality!! This is my second order and planing to order more! Now don’t know!!
Thanks for your feedback. Because we're webshop it is not possible tot test a pillow for mor than a few minutes when you use an extra pillow case. This has everything to do with hygiene. We're sorry for the inconvenience
Alle beddengoed is van super kwaliteit. Je krijgt waar voor je geld. De levertijd is snel en de service goed! De beste aanbeveling is van mond tot mond reclame. Dat doe ik ook.
Bedankt voor uw positieve reactie.
Na het bestellen werd het bestelde de volgende dag al afgeleverd .De bestelde hoeslakens zien er fris en schoon uit, en bevallen ons prima.
Bedankt voor uw reactie. Fijne dag!
dit was mijn eerste aankoop bij U ik ben zeer tevreden
Wat fijn te lezen, graag tot ziens.
snelle levering en product voldoet aan de verwachting
Bedankt voor uw reactie en graag tot ziens!
Je kunt heel makkelijk zoeken naar wat je nodig hebt!
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het compliment over onze website.
Zeer tevreden over de levering, vlot geleverd en kwalitatief mooi materiaal.
Hartelijk dank voor uw mooie aanbeveling.
Na eerdere gunstige aankopen was het deze keer wat minder. Het betreft hier het stiksel van zowel de kussenslopen als de dekbedhoezen zelf. De animal print is wel prachtig.
Dank u voor uw beoordeling. Wat jammer, om te lezen dat uw dekbedovertrekken niet goed gestikt zijn. Onze excuses. Kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat wij samen met u naar een passende oplossing kunnen kijken?
Goede snelle levering. Heel veel keus dus echt voor ieder wat wils. Kwaliteit kan ik nog niks over zeggen maar ben tevreden hoe alles aanvoelt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en graag tot ziens.
Waren paar naadjes los zelf maar genaaid. Zag er verder wel goed uit
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Onze excuses, dat er een paar naadjes los waren. Dit is natuurlijk iet de bedoeling. Onze klantenservice heeft een mail hierover naar u verstuurd.
Positieve ervaring en levering op tijd, volgens afspraak.
Hartelijk dank voor uw review.
De afbeeldingen op mijn bestelde dekbedhoes zijn duidelijk op een andere schaal dan op die van de reclamefbeelding
Dank u voor uw review. Onze excuses, dat uw dekbedovertrek niet aan uw verwachtingen voldoet. Kunt u hierover contact opnemen met onze klantenservice?
Ik heb een hele fijne deken besteld. Levering was heel snel. Het bestellen zelf was ook heel gemakkelijk.
Dank u voor uw aanbeveling en graag tot ziens.
Ik heb een zijden katoenen hoeslaken besteld maar de kwaliteit van het hoeslaken is zeker niet wat ik ervan had verwacht! De stof is hard en ruw ipv zacht en soepel! Heel jammer!
Mijn excuses, dat het hoeslaken niet aan uw verwachtingen voldoet. U kunt het hoeslaken wassen op een 30-graden-programma met een scheutje witte natuurazijn Dit maakt het textiel zachter. Mocht het probleem hierna nog voordoen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zodat we naar een oplossing kunnen kijken.
Keurig verpakt en op de aangegeven tijd is het bezorgd
Hartelijk dank voor uw uw mooie beoordeling.
Dank u voor uw beoordeling en graag tot ziens.
18 Kloosterweg
Kapelle 4421PV