Pluspunten
- Scherpe prijs - Gemak waarmee polissen afgesloten kunnen worden - Snelle schadeafhandeling - Vriendelijk en professionele medewerkers
Verbeterpunten- Dezelfde bonus-malus voor 2e voertuig (auto of motor) - inboedelwaardemeter volgens inventarislijst ontbreekt - Pakketkorting
Beste Iddo, Als u een autoverzekering heeft bij Verzekeruzelf neemt u met een eventuele tweede gezinsauto de korting van uw eerste auto over. Dat kunnen wij u dus wel aanbieden. Een inboedelwaardemeter is een goede tip, dat zullen we meenemen naar onze productontwikkeling! Met vriendelijke groet, Verzekeruzelf.nl
Pluspunten
snelle afhandeling van schades. persoonlijke, goede bejegening via mail. snel en onproblematisch starten en wijzigen van verzekeringen. mooie premie.
Verbeterpuntenthans geen!
Pluspunten
Dat je al je verzekeringen tegen een redelijke prijs hebt en altijd opzegbaar zijn mocht de prijs ratio veranderen.
VerbeterpuntenTelefonisch bereikbaar zijn.
Verzekeruzelf.nl heeft inderdaad geen telefoonnummer. Om keuzemenu\'s en lange wachttijden te voorkomen maakt Verzekeruzelf.nl namelijk bewust geen gebruik van een callcenter. Alle communicatie verloopt via e-mail of via de site. U kunt ons een e-mail sturen met uw vraag en het verzoek dat u gebeld wil worden (bij voorkeur met vermelding van een geschikt tijdstip). Ons enthousiaste en deskundige team beantwoordt uw vraag meestal binnen 2 werkdagen.
Pluspunten
prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Online bereikbaarheid Prijs niveau
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
betrouwbaar, snelle afhandeling zaken.
Pluspunten
Snelheid van reageren op vragen; overzichtelijke producten
Verbeterpuntentransactiekosten (en daarover nog assurantiebelasting) komen kneuterig over (als die kosten gemaakt worden dan graag in het product). Nu kost iedere maand 0,10 voor een incasso. soms behoefte om te bellen (onlangs schade /auto total loss)
Pluspunten
Gunstige premie Overzichtelijke en duidelijke website
VerbeterpuntenSoms is het handig als ze telefonisch bereikbaar zijn
Pluspunten
redelijke prijs, snelle reactie
VerbeterpuntenSoms toch nuttig om per telefoon een advies te krijgen
Verzekeruzelf.nl heeft inderdaad geen telefoonnummer. Om keuzemenu\\\'s en lange wachttijden te voorkomen maakt Verzekeruzelf.nl namelijk bewust geen gebruik van een callcenter. Alle communicatie verloopt via e-mail of via de site. U kunt ons een e-mail sturen met uw vraag en het verzoek dat u gebeld wil worden (bij voorkeur met vermelding van een geschikt tijdstip). Ons enthousiaste en deskundige team beantwoordt uw vraag meestal binnen 2 werkdagen.
Pluspunten
Zelf, snel en direct alles te regelen. Zeer redelijke tarieven en redelijk breed aanbod. Geen opzegtermijn.
VerbeterpuntenVerzekeringen kunnen zomaar opeens gestopt of veranderd worden door de verzekeraar. Laatste keer was de bonus-malus verzekering bij de autoverzekering, terwijl ik voor m`n gevoel voor de opbouw hiervan premie heb betaald. Van deze opbouw en dus de betaalde premie voel ik mij nu toch een beetje ``beroofd``.
Pluspunten
een berdijf waar je goed mee kan werken en altijd correct en direct terug mailt
Pluspunten
Aantrekkelijke tarieven, keurige afhandeling van schade, correcte antwoorden op vragen.
Pluspunten
Eenvoudig Overzichtelijk
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Makkelijk, snel en een goede prijs produktverhouding
Pluspunten
scherpe premie
Verbeterpuntentelefonische bereikbaarheid
Pluspunten
snelle schadeafhandeling
Pluspunten
zeer duidelijk en snele afhandelingen
Verbeterpunteneventueel een zorg verzekering gaan regelen
Pluspunten
Heldere beschrijving van de aangeboden verzekeringen, prettig dat alles online is aan te vragen en uit te breiden. Bovendien hanteer VUZ een nette opzeggingsregeling.
VerbeterpuntenNiet altijd zijn de polisvoorwaarden als pdf beschikbaar. Soms alleen in html, dat levert weer een hoop gedoe op om om te zetten en digitaal te bewaren. Wat ik ook mis: combineren van verzekeringen tot een pakket. Of korting op elke volgende verzekering die je afsluit via VUZ. En korting voor trouwe klanten, elk jaar 2 procent korting bijv.
Pluspunten
goedkoop handig service overzichtelijk
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer toegankelijk, makkelijk afsluiten verzekeringen, goede prijs/kwaliteitpositie
VerbeterpuntenMIJN SCHADE AAN GEREPAREERDE CARAVAN IS NOG STEEDS NIET AAN MIJ UITBETAALD (EEN HALF JAAR VERDER...)
Pluspunten
Goede tarieven, makkelijk afsluiten en opzeggen, overzichtelijk
VerbeterpuntenSoms lastig te bereiken omdat alles via mail moet, geen telefoonnummer(?)
Verzekeruzelf.nl heeft geen telefoonnummer. Om keuzemenu\'s en lange wachttijden te voorkomen maakt Verzekeruzelf.nl namelijk bewust geen gebruik van een callcenter. Alle communicatie verloopt via e-mail of via de site. U kunt ons een e-mail sturen met uw vraag en het verzoek dat u gebeld wil worden (bij voorkeur met vermelding van een geschikt tijdstip). Ons enthousiaste en deskundige team beantwoordt uw vraag meestal binnen 2 werkdagen.
Pluspunten
Goede schadebehandeling. Gunstige premies. Duidelijke website.
VerbeterpuntenAls u een Schade Verzekering Inzittenden gaat aanbieden met een gunstig tarief, dan sluit ik er één af. Ik heb daar een tijd geleden eens een vraag over gesteld en er waren wel plannen om deze verzekering te agan aanbieden, maar ik heb hier nog niets over egzien.
Geachte heer Ouweltjes, Wat betreft uw vraag over de Schadeverzekering Inzittenden (SVI): recent hebben wij onze autoverzekering vernieuwd. Vanaf nu kan u in ons AutoSure-product het volgende meeverzekeren: SVI, Rechtsbijstand verkeersdeelnemers en Pechhulp. De kosten hiervan kunt u eenvoudig berekenen op onze webiste. Met vriendelijke groet, Verzekeruzelf.nl
Pluspunten
Het via internet afsluiten van een verzekering is duidelijk en gaat snel. De prijs van de verzekeringen was voor mij aantrekkelijk.
VerbeterpuntenIk heb nog nooit een schade geclaimd. Ik heb dus geen ervaring met dit belangrijke onderdeel waarop de maatschappij beoordeeld moet worden.
Pluspunten
Je kunt alles zelf regelen via internet, werkt prima. Je krijgt binnen afzienbare tijd reactie terug.
VerbeterpuntenAls er nood aan de man is,wil je soms graag even telefoneren dan e-mailen. Dit is meer voor je eigen gemoedsrust dat je iemand kunt spreken.
Pluspunten
snel, makkelijk, toegankelijk, overzichtelijk
Verbeterpunteninbelnummer of twitter voor overleg, voor situaties die niet via de site te beantwoorden zijn
Pettelaarpark 80
5216 PP Den bosch