Pluspunten

- Scherpe prijs - Gemak waarmee polissen afgesloten kunnen worden - Snelle schadeafhandeling - Vriendelijk en professionele medewerkers

- Dezelfde bonus-malus voor 2e voertuig (auto of motor) - inboedelwaardemeter volgens inventarislijst ontbreekt - Pakketkorting

Pluspunten

snelle afhandeling van schades. persoonlijke, goede bejegening via mail. snel en onproblematisch starten en wijzigen van verzekeringen. mooie premie.

thans geen!

Pluspunten

Dat je al je verzekeringen tegen een redelijke prijs hebt en altijd opzegbaar zijn mocht de prijs ratio veranderen.

Telefonisch bereikbaar zijn.

Pluspunten

prijs

geen

Pluspunten

Online bereikbaarheid Prijs niveau

Pluspunten

betrouwbaar, snelle afhandeling zaken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid van reageren op vragen; overzichtelijke producten

transactiekosten (en daarover nog assurantiebelasting) komen kneuterig over (als die kosten gemaakt worden dan graag in het product). Nu kost iedere maand 0,10 voor een incasso. soms behoefte om te bellen (onlangs schade /auto total loss)

Pluspunten

Gunstige premie Overzichtelijke en duidelijke website

Soms is het handig als ze telefonisch bereikbaar zijn

Pluspunten

redelijke prijs, snelle reactie

Soms toch nuttig om per telefoon een advies te krijgen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zelf, snel en direct alles te regelen. Zeer redelijke tarieven en redelijk breed aanbod. Geen opzegtermijn.

Verzekeringen kunnen zomaar opeens gestopt of veranderd worden door de verzekeraar. Laatste keer was de bonus-malus verzekering bij de autoverzekering, terwijl ik voor m`n gevoel voor de opbouw hiervan premie heb betaald. Van deze opbouw en dus de betaalde premie voel ik mij nu toch een beetje ``beroofd``.

Pluspunten

een berdijf waar je goed mee kan werken en altijd correct en direct terug mailt

Pluspunten

Aantrekkelijke tarieven, keurige afhandeling van schade, correcte antwoorden op vragen.

Pluspunten

Eenvoudig Overzichtelijk

Nee

Pluspunten

Makkelijk, snel en een goede prijs produktverhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

scherpe premie

telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

snelle schadeafhandeling

Pluspunten

zeer duidelijk en snele afhandelingen

eventueel een zorg verzekering gaan regelen

Pluspunten

Heldere beschrijving van de aangeboden verzekeringen, prettig dat alles online is aan te vragen en uit te breiden. Bovendien hanteer VUZ een nette opzeggingsregeling.

Niet altijd zijn de polisvoorwaarden als pdf beschikbaar. Soms alleen in html, dat levert weer een hoop gedoe op om om te zetten en digitaal te bewaren. Wat ik ook mis: combineren van verzekeringen tot een pakket. Of korting op elke volgende verzekering die je afsluit via VUZ. En korting voor trouwe klanten, elk jaar 2 procent korting bijv.

Pluspunten

goedkoop handig service overzichtelijk

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Zeer toegankelijk, makkelijk afsluiten verzekeringen, goede prijs/kwaliteitpositie

MIJN SCHADE AAN GEREPAREERDE CARAVAN IS NOG STEEDS NIET AAN MIJ UITBETAALD (EEN HALF JAAR VERDER...)

Pluspunten

Goede tarieven, makkelijk afsluiten en opzeggen, overzichtelijk

Soms lastig te bereiken omdat alles via mail moet, geen telefoonnummer(?)

Pluspunten

Goede schadebehandeling. Gunstige premies. Duidelijke website.

Als u een Schade Verzekering Inzittenden gaat aanbieden met een gunstig tarief, dan sluit ik er één af. Ik heb daar een tijd geleden eens een vraag over gesteld en er waren wel plannen om deze verzekering te agan aanbieden, maar ik heb hier nog niets over egzien.

Pluspunten

Het via internet afsluiten van een verzekering is duidelijk en gaat snel. De prijs van de verzekeringen was voor mij aantrekkelijk.

Ik heb nog nooit een schade geclaimd. Ik heb dus geen ervaring met dit belangrijke onderdeel waarop de maatschappij beoordeeld moet worden.

Pluspunten

Je kunt alles zelf regelen via internet, werkt prima. Je krijgt binnen afzienbare tijd reactie terug.

Als er nood aan de man is,wil je soms graag even telefoneren dan e-mailen. Dit is meer voor je eigen gemoedsrust dat je iemand kunt spreken.

Pluspunten

snel, makkelijk, toegankelijk, overzichtelijk

inbelnummer of twitter voor overleg, voor situaties die niet via de site te beantwoorden zijn

Pettelaarpark 80

5216 PP Den bosch