Pluspunten

scherpe prijzen,korte lijnen, snelle en correcte administratie, geen ervaring met schade oid maar daar heb ik wel vertrouwen in

niet alle soorten verzekeringen zijn beschikbaar, bijv. speciale verzekering voor dure fotoapparatuur (heb dit niet heel recent gecontroleerd)

Pluspunten

snel adequaat correct goede service goedkoop

niet altijd helder waarom een verzekeringsaanvraag wordt afgewezen.

Pluspunten

goed bereikbaar en goed georganiseerd prijs kwaliteit goed zover als tot nu toe ervaren.

Zou wat minder afstandelijk kunnen zijn b.v. een vaste contact persoon

Pluspunten

Gunstige prijsstelling door platte organisatie. Snelle afhandeling van meldingen. Ongevraagd advies indien nodig; meedenken dus.

D.z.z. geen suggesties.

Pluspunten

snelle schadeafhandeling lage premie/ goede voorwaarden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij zijn zeer tevreden

nee

Pluspunten

Snelle reactie, tot op heden goede service

Iets meer mogelijkheden, app voor windows phone.

Pettelaarpark 80

5216 PP Den bosch