top

vrijdags besteld en op maandagmorgend reeds geleverd top service

fantastisch

alles volgde zoals het moest

TOP

Goed product

Goed product, snelle levering. Zeer tevreden over

Filters optijd en goed geleverd

De filters die we hier bestellen passen altijd en worden snel geleverd.

goede service

Uitstekende en snelle levering

de ene dag besteld , de volgende al netjes geleverd!

Snelle levering en voordelige prijs

Zeer tevreden over de service en de prijs. Handig is ook dat Tops een reminders stuurt als de vorige bestelde filters aan vervanging toe zijn.

Verwachtingen worden waar gemaakt

prima service en kwaliteit

Snelle levering van een topproduct aan de beste prijs

top service

Snel besteld en snel geleverd

Besteld en de volgende dag al in huis. Top dus.

Besteld en de volgende dag in huis. Top dus.

De originele filters worden snel en goed verpakt geleverd

Filters werken goed. Er is door het bedrijf een snelle levering. Ook de online bestelling is heel klant vriendelijk door de speciale knop om nogmaals een levering. Echt top!

Goed, voordelig en sneln

Gemakkelijk besteld. De prijs is goed. Oo tijd geleverd.

Very pleased

Got everything I need very quickly with no hassle.

TOP

snelle levering en duidelijke site. De herinneringsmail dat ik weer filters moet vervangen en dus ook kan bestellen vind ik een prettige service

Snelle levering en korting bij aanschaf meerdere stuks. Plus een remindermail. :-)

Snelle levering , TOP(s)

Gebruik de filters al een jaar. Betrouwbaar en leuke kortingen!

Aanschaf een 10 en aflevering een 1

Snelle manier van bestellen maar levering waardeloos , bij niet aanwezig zijn heeft dpd 4 opties en kiezen om het bij een aflever adres te dumpen 4 a 5 km bij mij vandaan.had het bij buren af kunnen geven of de andere dag en ik heb geen trace optie van ze ontvangen. Ik zou jullie als leverancier aanbevelen maar daar hoort ook aflevering bij.

Snelle levering, goede verpakking

Elke keer weer prima voor elkaar

duidelijk omschreven , eenvoudig te bestellen.

Goede service en terug koppeling.

Top.

Eenvoudig en correct.

Prima kwaliteit en snelle levering

Zoals in de titel. Tevreden dus

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters