Vlot geleverd, helemaal top.

Zie hierboven

Prima service; snel geleverd.

Meteen een bevestiging gehad en correct geleverd.

Meteen een bevestiging ontvangen en correct geleverd.

Gemakkelijk te bestellen en vlotte en vlugge levering, dank U.

Zeer snelle levering en goedkoop

Duidelijke website, goedkoop en snelle levering.

Besteld en gekregen

Superb

Superb response with reassuring advice. 2 days for delivery Holland to Devon UK. Excellent

Snel geleverd , keurig verpakt.

Keurig snel en top

Bestelling gedaan artikelen zeer snel ontvangen top

Kan niet beter.

Helemaal goed. Alles klopte.

Goed geregeld

Goed genoeg om vervolg bestelling te plaatsen

Een goed product

Duidelijk welk filter ik nodig had. En werd snel geleverd.

snelle service

besteld op 10-8- en reeds de volgende dag ontvangen

tevreden

Alles netjes ontvangen

Goede informatie en duidelijk artikel overzicht

Perfect en snel bezorgd .

Top bedrijf

Goed advies en snelle levering

Perfecte kwaliteit, snelle levering.

geen negatieve ervaringen alles top.

Nette afhandeling, zeer snelle levering, kortom....voor een volgende keer....ook hier bestellen.

Een nette afhandeling, zeer snelle levering, kortom.....op het moment dat is nogmaals WTW filters ga bestellen....weet ik bij wie.

Goede kwaliteit en vlotte service

Goede filters, passen perfect. Periodieke reminder en getrouwheidskorting. Vlotte levering.

Prima bedrijf

Filters zijn Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd via een gerenommeerd transportbedrijf. Goede communicatie. Tevreden.

helemaal TOP (s)

vervanging oude filters; precies de juiste maat

Snel bezorgd , goede spullen en duidelijke uitleg aan de telefoon ivm de filters plaatsen.

eerste maal en super

vlugge en correcte levering, alleen spijtig dat er voor een bepaald bedrag de verzendkosten niet gratis zijn

Prima ervaring

Geleverd wat wij gevraagd hebben en snel

Gewoon prima zoals verwacht en ook eigenlijk moet.

Gewoon goed

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters