Uitstekend service

Goed telefonisch geholpen en de order war snel bezorgd

goed product, scherpe prijs

goed product, scherpe prijs en levertijd die afgegeven is ook daadwerkelijk geleverd.

Fijn.

Doet waarvoor hij dient.

Snelle levering en topsite

Heel fijne site, ook heel fijn dat je een reminder krijgt als je filter vervangen moet worden

Helemaal goed en erg klantgericht.

Perfect, van het plaatsen van de bestelling tot het afleveren.

Alles zoals beloofd.

Snelle levering, redelijke prijs en ieder half jaar een reminder.

Prima op tijd geleverd

nette levering

Helaas heeft DPD het pakketje niet aangeboden, maar rechtstreeks naar een depot gebracht waar we het moesten gaan ophalen, maar verder alles ok

Snel en efficient

Goed produkt

Gewoon goed

Gewoon goed.

Alles naar wens verlopen

Via mail allert op vervangen herinnert, top(s)

Snel en accuraat

Vlotte levering

correcte prijs en geleverd volgens afspraak

correcte prijs en geleverd volgens afspraak

Keurige levering binnen gestelde termijn

Voor de tweede maal filters besteld, de nieuwe filters hebben een extra versteviging in het midden. Snelle levering en er komt altijd een tijdige herinnering om de filters te vervangen

Prima partij. Een incident snel en correct opgelost.

Prima partij voor WTW filters. Meerdere malen gebruik van gemaakt. Een incident met een Tijdens transport zoekgeraakt pakket Snel en correct opgelost.

Makkelijk, snel en van goede kwaliteit

Ieder half jaar bestel ik WTW filters bij Tops. De site is makkelijk doorzoekbaar en de bestelling is zo gedaan. De filters worden snel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit.

Punctueel Te grote verpakking

Goed product

Goed product/ goede prijs/ goede filtering lucht

Vlotte levering

De bestelde filters werden de volgende dag geleverd. Op de filters zelf, zoals altijd, niets aan te merken. Houden zo!!

prima, snel en nauwkeurig

Als sinds de oplevering van ons gebouw Levert de Firma Tops de filters voor onze WTE units

TOP

Prima website, makkelijk bestellen, snelle levering en natuurlijk een goed filter.

Overweldigend goed

Ineens was daar de mail, het is alweer een half jaar geleden dat u filters hebt besteld voor uw wtw, vergeet u ze niet te vervangen. Gelijk nieuwe besteld, we hoeven er niet eens zelf om te denken, betere service kunnen wij ons niet wensen. Wij bevelen jullie zeer zeker aan

Perfecte firma

super vlote levering.alles is perfect verlopen.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters