Gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd

Gemakkelijk om te bestellen en snel geleverd

Na de herinnering , is een herbestelling een fluitje van een cent. Snelle levering, geen klachten

snel en het juiste artikel geleverd

snel en juiste artikel geleverd

top

al vele malen hier besteld en altijd correct geleverd.

Goed product, keurig verzorgd geleverd

Twee nieuwe sets filters besteld via internet.

Gewoon makkelijk te bestellen, en ook makkelijk terug te sturen als je verkeerd hebt besteld. Ook snelle levering.

Goede snelle en correcte service

Goede snelle en correcte service

Alles op voorraad en snelle levering

Naast een reminder van een terugkerende levering zijn de artikelen altijd op voorraad en wordt het snel geleverd

Prima, zoals het hoort

Bestellen gaat makkelijk en bezorging was netjes twee dagen later.

Zeer professioneel

Goede kwaliteit, snelle levering!

De filters waren heel snel in huis en zijn van goede kwaliteit. Makkelijk te vinden op de webshop.

De bestelde filters zijn goed en snel afgeleverd.

Snel en goed

De website was prima in orde en zodoende kon ik snel de voor mij geschikte filters vinden. Levering snel en zoals het hoort.

Prima product.

Ik controleer de filters iedere maand. Mogelijk overdreven maar het geeft mij een rustig gevoel. De filters zijn dan met stofzuiger ook heel gemakkelijk te reinigen en zien er vervolgens weer als nieuw uit. Ik hoef ze in principe echt niet exact na ieder half jaar te vernieuwen.

prima service. Besteld en snel verzonden en ontvangen.

Ik heb de filters vooruit besteld. Ik weet niet wanneer ik ze moet gaan vervangen.

Ok en netjes

Ok en netjes en vlug

Snel en gemakkelijk

Het werd hoognodig tijd om de filters te vervangen. Ondanks de periode waarin wij nu zitten werden de filters snel aan huis geleverd. Het vervangen van de oude filters was eenvoudig.

Ik krijg elk half jaar een mail met een herinnering dat het weer tijd is voor filters. Dat is erg prettig en zo vergeet ik het niet. De filters zelf stellen niet zo heel veel voor maar ze kosten ook niet veel en ik heb ze nodig voor mijn wtw-apparaat

Snelle levering en alles was goed

Snel en goed

Snelle levering, niks op aan te merken

Geen last meer van pollen

Nu 4 jaar ervaring. Zouden niet meer zonder kunnen!!

Efficiente + klantvriendlijke werkwijze

Efficiente werkwijze + klantvriendelijk

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters