snelle levering en keurig op tijd bezorgd

zie regel bovenstaand

Handig om alles te vinden en de volgende dag mijn bestelling in huis. Totaal grlukkig!

Zeer klantvriendelijk.....snel geleverd!

Snel geleverd.

Goede website, product gemakkelijk te vinden en te bestellen. Redelijke prijs. Degelijke kwaliteit.

Super service

Besteld en binnen de 2 dagen geleverd.

perfecte service

Volledig volgens plan verlopen !

Makkelijk

Ze zijn gemakkelijk terug te vinden op de site, snelle levering

Snel en goede prijs

Makkelijk bestelling en leveren. Prijs heel competitief.

Excellent!

Excellent!

Probleemloos zakendoen

Had een setje filters nodig voor mijn box. vond bij mijn eigen installateur bot. Via google bij jullie terechtgekomen; bestelling geplaatst en voordat ik het zelf in de gaten had, lagen de filters al op de stoep. Nogmaals mijn hartelijke dank voor de correcte manier van zakendoen! mvgr H. Hamstra

Super snelle levering

Heel goed website, waarbij een goed overzicht is welk soort filters voor de WTW installatie nodig zijn. Ook een sticker meegeleverd, waarop je kunt bijhouden wanneer de filters vervangen moeten worden.

Correcte en complete service; maximaal gemak voor mij als klant

Ik ben uitermate tevreden over de deskundigheid en service van TOPS wtw-filters.

Snel en correcte levering

Bestel al een aantal jaren met volle tevredenheid hier mijn filters.

Goede telefonische uitleg en snelle uitlevering

Keurig op tijd geleverd, goed verpakt met documentatie en tegen een aantrekkelijke prijs!

Perfecte logistiek en super communicatie

Perfecte logistiek en super communicatie

Overzichtelijk, makkelijk en een snelle levering

Wat ik fijn vind is het feit dat ik een email krijg wanneer een filter omgewisseld moet worden na een bepaalde periode (meestal zes maanden). Zeer effectief aangezien je dit soort zaken snel vergeet.

Duidelijke website en vlotte levering

Ik kon het product dat ik nodig had heel makkelijk vinden. Aangezien ik geen verstand heb van filters, was het fijn dat je je apparaat via afbeeldingen op de site kan terugvinden en zo bij het juiste product komt. Levering ging ook vlot.

Overzichtelijke site Makkelijk te bestellen En iedere keer een herinneringsmail Als er filters moeten besteld worden met de vermelding wat de vroeger bestelde artikels waren.gewoon op klikken en zo terug besteld Top

2x Filters voor Zehnder besteld

Goed service en advies. Netjes op tijd en goed ingepakt geleverd. Bij de eerste bestelling heb ik een foutje gemaakt i.p.v. 1x F en 1x G4 filter 2x F filter besteld. Netjes geholpen en zonder post kosten 2e pakket met 2x G4 voor ons klaar gemaakt en verstuurd.

Altijd goed!

Wij kopen hier altijd onze filters, supersnelle levering en ook klantvriendelijk ...toen wij per ongeluk een keer de verkeerde maat hadden doorgegeven hebben zij dit prima opgelost.

Xx

Goede kwaliteit filters

Filters van goede kwaliteit.

Duidelijke site, bestellen is daardoor eenvoudig

Duidelijke site, bestellen is daardoor eenvoudig

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters