Goede website en prima service. Binnen 24u geleverd

Zeer snelle levering en handige herinnering's melding om het half jaar.

Snelle goede service.

Snelle goede service.

De door mij bestelde artikelen werden correct en snel geleverd: dit is wat een koper wil!

Makkelijk te bestellen, worden snel geleverd. Duur voor wat het is.

Great service at and afordable price

Fast shipment, quality product, great prices. Shipment fully tracked, secure packing.It would be great if also active carbon filters will be sold in the future.

Top site!

Fijne site, duidelijke uitleg en top producten. Mijn filters werden mooi op tijd bezorgd en goed verpakt.

Heel snel geleverd

Goede service door melding te mailen dat de filters weer vervangen moesten worden. Na bestellen snelle levering en duidelijke bezorg tijd

geleverd zoals afgesproken.

Snel goed en niet duur prima.

Goed bedrijf en prima service.

Vlugger en goede levering

Goede kwaliteit.

Fast DELIVERY

Pro seller!

Snelle levering binnen een dag

Na mijn bestelling is het product de volgende dag geleverd.

Alles naar wens verlopen.

Tops WTW-filters geeft een top-service

Bijzonder goede ervaring met TOPS WTW-filters. Het begon al bij de ontvangst van de e-mail waarbij ik er aan herinnerd werd dat ik best mijn filters verving. In die mail werd vermeld welk type filters ik vorige maal bestelde. Hierdoor moet ik niet opnieuw gaan opzoeken welk type ik moet bestellen. Verder kreeg ik als eerdere klant ook korting, werd de betaling vlot afgerond en werd het bestelde materiaal vlug geleverd (met duidelijke opvolging per e-mail wanneer deze levering zou plaatsvinden).

goed en behulpzaam

snel behulpzaazm

prima service en verzending

Na een email over de nodige filterelementen correcte en snelle informatie en eveneens een supersnelle levering.

Prima service en goede voorlichting

Fijn bedrijf met goede service. Site wijst zichzelf en is overzichtelijk.

Goede snelle service

Goede snelle service! Keurig geleverd

Prima en snel geleverd.

Goede prijs, snel geleverd

Lekker snel.

Snel geregeld en geleverd

Duidelijk en snel tegen een goede prijs

Naar aanleiding van halfjaarlijkse reminder van Tops ook nog ff bij andere leverancier gekeken, maar toch besloten om bij Tops te bestellen. Tops was goedkoper voor de 6 filters die ik wilde bestellen.

snel geleverd

Bestellen ging makkelijk. Kwamen snel aan.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters