Snelle verwerking, levering

Supergoed en juiste product geleverd

Ik vind die herinnering die jullie sturen heel goed! Zo heb ik de filters altijd op tijd in huis en de juiste!

Snel en vlot

Vlot besteld en snel geleverd

Snelle en correcte levering!

Snelle levering zonder fout !

Snelle levering zonder fout !

Snelle levering. Prima filters.

Snelle levering, prima filters.

Goed product en punctueel geleverde.

Heel makkelijk te bestellen, goede prijs en korte levertje.

Helemaal goed!

Tot nu toe altijd goed. 1x problemen gehad omdat ik het verkeerde artikel had besteld. Dit is toen prima opgelost, top service!

Snel en prijs is goed

Probleemloos. Juiste filters, snel in huis, prima prijs vgl met andere sites. Advies vanuit Zehnder (leverancier WTW). Goed advies dus!

Leveren snel en op tijd

Je krijgt wat je kunt verwachten.

Snelle levering, makkelijk bestellen en betalen.

Prima service en de juiste artikelen

Alles keurig op tijd en goed verpakt geleverd.

Goed advies, snel geleverd

De website is duidelijk en het pakketje werd snel geleverd

Zonder problemen

Levering zonder problemen. Korting voor vaste klanten mag hoger

Correcte, stipte levering.

Correcte, stipte levering. Vriendelijke bezorger.

Prima en snel

Positief

Prima geregeld, duidelijke aanbieding

Prima geregeld, duidelijke aanbieding

Adequate ondersteuning en snelle levering

Ik had hulp nodig bij mijn eerste filter bestelling en kreeg telefonisch adequate ondersteuning; vervolgens vond er snelle levering plaats.

Topfilters en super snelle levering!

Goede duidelijk website, waarvan de filters snel te bestellen zijn!

Goedkope en snelle levering

Filters nodig voor de WTW, via internet snelt gevonden bij TOPS. TOPS heeft een goede prijs en de filters waren snel in huis.

Heldere info op de site, snel geleverd.

Snel geleverd, duidelijke afhandeling, de filters passen

Snel geleverd, duidelijke afhandeling, de filters passen

Super snel geregeld

Ik had nieuwe filters nodig voor mijn WTW systeem. 23 december besteld en 24 december al in huis. Heel fijn zo voor de Kerstdagen. Werd ook goed op de hoogte gehouden via e-mails.

bestelling verliep vlot en de filters bevallen prima

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters