Snelle service.

Ook heel fijn dat wij een herinnering ontvangen om te bestellen

duidelijke informatie op de site

Diverse leveringen op tijd en goed ontvangen met goede informatie.

perfect

snel en duidelijk

Betere service bestaat niet

Had verkeerde postcode ingevuld, maar wtw filters hebben het uitstekend opgelost. Uiteindelijk maar 1 dag vertraging. De service was heel erg goed en de desbeteffende persoon die ik aan de lijn had verdient opslag👍hij heeft mij zeer netjes en kundig geholpen.

Snel geleverd, passend materiaal. Makkelijk vindbaar op website.

Zie titel

Vlot geleverd.

Voor de eerste keerbij TOPS WTWfilters gekocht. Dus nog geen ervaring met dit bedrijf. Voor zover alles goed gegaan, bestelling doorgegeven, opdracht bevestiging snel binnen via mail. Na enkele dagen geleverd in goeie doos verpakking . Voor mij is het allemaal goed verlopen. Mijn dank.

Prima product, goede website, snelle levering

10 filters besteld, kreeg er 11! Lekker snel geleverd ook! Filters zijn prima, vorige keer filters vervangen van deze shop. Was na 1,5 mnd helemaal zwart en nat, waarschijnlijk heeft dat met het weer de laatste tijd te maken... Maar ik heb voorlopig nog genoeg! Bedankt en tot de volgende keer!

Gewoon goed

Ik bestel elk half jaar filters en krijg netjes een reminder als het weer tijd is om deze te vervangen. Prijs is top en levertijd ook altijd naar wens. Al met al erg goed geregeld.

Top ervaring

Snel, betrouwbaar, correct en meer moet dat niet zijn.

Goede service, snelle levering

Snelle levering en het juiste product

Na het invullen van het bestelformulier heeft het 2 dagen geduurd en werden de juiste filters keurig afgeleverd.

Prima filters. Prima levertijd.

Ik was wel verbaasd dat twee zakjes met filters in een grote doos worden geleverd. Volgens mij is dat goedkoper, milieuvriendelijker in een enveloppe, evt een kartonnen enveloppe. Oja en ook sneller. En klanten hoeven er niet voor thuis te blijven.

Top , snel geleverd

Bestellen ging makkelijk en werd snel geleverd. Ik bestel de volgende keer zeker weer

Quickly

Snel en goede service

slechte bezorging

Ik ontving een mail dat bezorging op zaterdag middag zou plaats vinden. Die middag en avond was er iemand thuis om pakje in ontvangst te nemen. Pakje werd echter niet bezorgd en ik moest het bij pick up punt ophalen. Ook info voorziening over bezorging was slecht.

Snelle levering van correct product

Ruime keuze, overzichtelijke website

Topservice!

Keurig op tijd, vriendelijke bezorger

Goede service en een goed product

Goed product

Fijn dat klant regelmatig wordt geïnformeerd om nieuwe filters te bestellen.

Altijd een goed gevoel bij een bestelling.

De site is overzichtelijk. Je wordt van te voren op de hoogte gebracht wanneer je filters aan vervanging toe zijn. Dat is heel prettig want je vergeet gewoon zelf wanneer je de filters moet vervangen. Prima service.

Geweldig!

Geweldige service!!!! Product net een paar dagen in gebruik en lijkt het prima te doen! Een echte aanrader!

Heel snelle levering zeer tevreden over

Productomschrijving klopt incl. een snelle levering

Toegankelijke website. Type filter prima te vinden. Makkelijk en sneller dan via onze monteur

Snelle en juiste levering

Snelle en juiste levering

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters