Prima service, ook voor telefonische informatie

Prima service, ook voor telefonische informatie

Goed 😚

Goed verzorgd en geleverd

Dit was de eerste keer en alles goed verlopen

Goed, zoals alijd

Snelle levering, goede prijs

Prima service, snelle levering

Heel blij met snelle levering. Product is top en fijn dat er korting wordt gegeven a je er meer afneemt...

Geen opmerkingen prima service

Prima bestel faciliteiten ,correcte lever tijd ,jullie hebben een vaste klant veworven ! Tot de volgende keer .!

snel en correct

snel en makkelijk te bestellen na info mail

Service TOP....Levering TOP....

Geen enkele negatieve ervaring, alles TOP

alles prima gegaan

ik heb een mail in ons appartement rond gestuurd,met als aanbeveling om hier de filter te kopen.

Snelle levering, nette prijs.

Volgens planning geleverd tegen scherpe prijs. Zou hier weer bestellen.

Snel en op tijd geleverd, prima prijs.

Tops wtw-filters levert goede merkfilters voor een prima prijs.

Snel, correct, voldoende info

Een herinnering ontvangen voor het wisselen van de filters, meteen de juiste in de winkelwagen, makkelijk om na te bestellen.

Gewoon een goed bedrijf

De levering is snel en goed.

Prima levering

Precies zoals omschreven.

Snelle service.

snelle service

Snelle levering top!

Goede website. Snelle levering

Goede website, snelle levering

Ruime keus, goede website, snelle levering

De goed toegankelijke website leidt snel Nasr de gezochte filters. Bestellen en betalen gast eenvoudig. Dan volgt een vlotte aflevering.

snelle en accurate service

De bestelling verliep makkelijk via de website, de opvolging was snel, de levering ook. Absoluut aan te raden.

Pluspunten

Goede service. Ik had de verkeerde filters voor mijn wtw. Kon ze terugsturen waarna keurig de juiste filters werden toegestuurd.

Foto's van de wtw's waar welke filters op passen

Pluspunten

filters besteld en de volgende dag al in huis!!

niet tegen gekomen

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters