Top(s)

Altijd snelle levering. Fijn en attent dat je een berichtje krijgt dat de filters vervangtijd weer is aangebroken..

bestelling en levering is goed verlopen

bestelling en levering is goed verlopen

Snelle levering en goed

Goede ervaring. Levering was snel en de maat klopte. Tot een volgende keer.

Betrouwbaar.

Kun je van op aan.

Betrouwbaar.

Kun je van op aan.

De levering laat te wensen over.

Als ik jullie was zou ik een andere vervoerder nemen DPD is een onbetrouwbare vervoerder. Ze leveren de pakjes niet af bij de besteller (terwijl deze gewoon thuis is) maar stopt het in een bringme box van één van de buren.

Positief

Bestelling snel geleverd

Positief

Bestelling snel geleverd

Prima te woord gestaan

Zeer tevreden over dit bedrijf.

Sinds enkele jaren in bezit van een Zehnder ComfoAir Q.Nieuwe filters steeds besteld bij Tops.Bestelling en levering eenvoudig en snel.

Prima filters voor een goede prijs

Al meerdere keren besteld, altijd snel geleverd en goede kwaliteit filters.

Geweldig en snel ingeleverd

Betrouwbaar!

Top niet alleen de filters

Prima service en levering

Voldoet helemaal aan de verwachtingen. Goede prijs, levering snel en netjes. Bestel hier al een paar jaar en nog nooit problemen gehad. Ik krijg tegenwoordig zelfs al een mailtje dat mijn filters aan vervanging toe zijn, top!

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters