Snelle levering, kundig advies.

bestelling en levering is heel correct gebeurd

Met een account is het heel eenvoudig een bestelling te plaatsen. Ook afhandeling en levering loopt soepel

niets aan toe te voegen!

5 sterren zeggen genoeg, Top dus.

zeer goed

was opmaat

Ik bestel al 15 jaar filters en ze worden altijd snel geleverd. Ik ben helemaal tevreden!

vind de juiste materialen

vlugge levering

Echt goede filters

Dit zijn prima filters goede prijs kwaliteit verhouding, Snel geleverd

Top,

Prima geholpen.

Goede info over artikel.

Altijd goed en volgens afspraak bezorgd.

Altijd goed en volgens aangeven bezorgd

Altijd snel

Bestelling herhalen, afrekenen en paar dagen later in huis.

Helemaal ok

Goed product en snel verstuurd

Prima bedrijf!

Sinds een aantal jaren bestellen wij hier onze filters. Gebruiksvriendelijke site, vlotte afhandeling en snelle levering. Een tevreden klant!

Goede service en ook snel

Superfijn

Snel en uitstekend verzorgd

Product naar tevredenheid geleverd

Prima bedrijf

Tot op heden geen problemen met kwaliteit van product, levering en informatie

Goede service en correcte afhandeling

Op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere filter webshops.

Donderdag besteld, maandag geleverd

Good service.

Good and reliable.

Prima snel geleverd

Na de bestelling waren de filters snel op ons adres

Al 3 keer bij hun besteld

Heel snel geleverd en zoals gewoon top kwaliteit ik kan terug een jaar verder tx.

Snel en makkelijk te bestellen

Prima product

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters