Prima service snel geleverd

Prima producten die snel en goed thuis geleverd werden.

tegenvaller door externe partner

Krijg de vraag te reageren nadat ik uitgebreid een mail heb gestuurd via [email protected]. Wellicht hebben deze elkaar gekruist, maar komt wat slordig over. Ik raad aan de reactie te lezen order 170700. Afhandeling na bestelling ziet er leuk uit...filmpje etc. maar als je dan in zee gaat met DPD dan krijg je problemen. Jammer. Doe iets met mijn gratis feedback. De totale waardering is afhankelijk van de zwakste schakel en die is erg beneden de maat!!

vlugge, correcte levering.

Vlugge correcte levering

Goede levering

Goede en snelle aflevering zeer tevreden,de volgende keer gewoon hier bestellen

Gewoon snel geleverd, nadat een gemakkelijke bestelling is gedaan

Online bestelling is zeer eenvoudig te plaatsen

Snel besteld, snel in huis, product doet zijn werk goed = een tevreden klant

snelle service

Snel en juiste product geleverd

Prima website en goede producten

Reminders voor vervanging en nieuwe aankoop worden netjes verstuurd. Ook bij nieuwe inloggen kan je gemakkelijk een order opnieuw bestellen zodat het zoeken naar het juiste product niet nodig is. Product zelf is prima.

correcte levering en gemakkelijk aan te bengen

evenals vorige levering perfect.

Eenvoudig te bestellen, snel en correct geleverd.

Bestelling eenvoudig te plaatsen en keurig geleverd. Prima telefonische toelichting over bron filters en uitvoering. Per mail goed geïnformeerd. Was alleen bij ontvangst even wennen aan de nieuwe vermelding van de ISO classificatie ePM1 op de filters en ontbreken aanduiding F7. Verder prima. Ga zo door.. .

Goed werkende en makkelijk schoon te maken filters

De aangeschafte filters zijn makkelijk in het gebruik: eenvoudig te bevestigen, goed schoon te maken en doen hun werk naar behoren

Super snelle levering heel yevreden

Super snelle levering heel tevreden

Makkelijk website, snelle levering. Goede kwaliteit van de geleverde filters

kan niet beter

het kan niet beter primma voor elkaar

Snelle en vlotte afhandeling van mijn bestelling

Goede service.

Spoedige levering

Geen enkel probleem met deze bestelling

Prima en eenvoudig

Eenvoudig keuze menu, snel en prettig

TOP

Niets op aan te merken.

Netjes

ouderwets zeldzame zeer goede service

Het bestel en retourproces zijn duidelijk en klantvriendelijk. Abusievelijk verkeerde filters besteld waarna ik ben gebeld om samen met een medewerker die juiste filters te bestellen. Ik had het verkeerde model gebruikt. Probleem opgelost en nu wel de juiste besteld. Aan mij de keuze voor het A-merk vs huismerk. Voor-/nadeel ook besproken. Nogmaals zeer klantvriendelijk. Eén verbeterpunt: niet meer printen van retourlabel maar gewoon scannen bij DPD punt.

Mooie website, snelle levering.

Na inloggen op de site, makkelijk bestellen. Kan zo de oude bestelling weer opzoeken.

Prima, snel geleverd

Ben tevreden

Gewoon top, ik hoef nergens aan te denk, bestellen, vervangen.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters