Goede service en snelle levering

Zoeken klikken betalen en de volgende dag al in huis !!!

Website gaf goed aan welk product ik moet hebben.. Snelle levering. Pastte perfect.

Prima site en dito levering!

Prima site en dito snelle levering!

Goed.

Netjes en op tijd geleverd.

Snelle levering, goede kwaliteit

Alles was top

De stelling was vlug geregeld.

Snel en goed

Ik weet wat ik moet hebben. Site is duidelijk en overzichtelijk. Klikken en uiterlijk overmorgen in huis. Top van topsfilters!

Goede ervaring snelle levering

Elk half jaar vervang ik de filters. Fijn dat er een herinneringsmail komt vaak met korting code.

Alles correct gegaan

Prima afhandeling!

De bestelling ging eenvoudig en de aflevering goed te volgen.

Alles oké

Goede ontvangst van het bestelde

Altijd perfect

Super! Snel, betrouwbaar.

Zoals altijd weer prima geleverd

Filters werken ook prima.

Goed ontvangen

Nvt

Overzichtelijke website en snelle levering.

Al vele jaren naar volle tevredenheid onze vaste leverancier voor de WTW filters van onze woning.

Zeer goede service.

Aanbod , website en levering zeer goed. Artikel toch vrij duur.

Goede communicatie en snelle levering

Duidelijke webshop, goede terugkoppeling en snelle levering

alles op tijd bezorgd en onbeschadigd, dus: houen zo!

geen toevoeging bij het bovenstaande.

snelle service

snelle verzending en fijn dat ze laten weten dat je producten moet bestellen.

TOPS

TOPSklasse

De filters zijn netjes en snel bezorgd. De juiste maten en voelen kwalitatief heel goed!! Dank aan TOPS WTW-filters!

Goed en snel schappelijke prijs

Oke.

Netjes,correct volgens afspraak !

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters