Goede levering

Snell en eenvoudig

Geleverde filters zijn naar verwachting

Is goed

Prima, snelle service

Helemaal tevreden over de service van TOPS. Door hun reminder ben ik de filters gaan wisselen en heb ik een stickerschema ontvangen om de wisselbeurten te noteren. Top!

Prima artikelen, snelle levering

Great

Merchandise delivered on precise timing as i was told

Prima kwaliteit vlotte levering

Goede website, snelle levering, melding nieuwe filters

Fijn geholpen

Goede kennis

Prima filters

Wel een super grote doos voor twwee kleine filter had ook in een brievenbus pakketje gekunt

Duidelijke site, de filters voor ons wtw systeem zijn hier een stuk goedkoper dan bij andere sites. De dag erna had ik ze al in huis.

Snelle en goede levering

alles ok

ok

de gewenste kwaliteit van de filters

Het waren de juiste luchtfilters voor de ventilatie. Snelle bezorging van de bestelling. Top kwaliteit.

Snelle levering en uitstekend product

Ivm balansventilatie geregeld nieuwe filters nodig en dat bij deze firma besteld uitstekend product houd stof en viezigheid tegen voordat het het huis binnen komt

Snel, netjes en goed oftewel geheel naar wens!

Correct

Op afgesproken tijdstip gebracht. Gelijk nieuwe filters ingedaan.

Keurige doos,voor jaren weer OK

Mooi filter, vlot geleverd.

Dankzij de tijdige herinnering van Tops vergeet je niet te bestellen. Zo heb je altijd een goed filter klaarliggen. Bij je bestelling staat het apparaat wat je hebt en het soort filter al ingevuld op je bestellijst. Prima service dus.

Al meerdere keren besteld. Erg tevreden

Perfecte levering

Alles verliep soepel behalve een noodzakelijk vinkje onder aan het bestelformulier

brink renovent he

passen goed snelle levering in 1 verpakking zitten twee filters dus verlopig heb ik er genoeg.

snelle levering en het juiste product is gekeverd

Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters