Goed geregeld als altijd.

Snelle levering van juiste product.

Snel en goed geleverd.

Altijd correct, goed bedrijf.

Goed geprijsd en snel in huis

Na een prettig gesprek met de klantenservice hadden we de juiste filters snel in huis.

Snelle en juiste levering

Producten snel binnen en ook juist.

Zeer goed bevallen.

Goed ,en snelle levering.

Jarenlange tevredenheid

Al jaren tevreden over kwaliteit, prijs en verzending van bestelde filters

Gewoon goed en netjes verpakt.

Gewoon goed. Keurig verpakt. En heel snel geleverd. De bezorging niet. Maar daar kan TopWTW filters niets aandoen.

Prima.

Bestelling zeer snel en in goede conditie ontvangen.

Makelijk bestellen

Ik heb voor mijn Itho WTW 2 paar filters besteld. Deze heb ik besteld met een extra kortingcode. De levering was binnen de afgesproken termijn. Ik bestel overigens al jaren hier mijn WTW filter. Gaat prima.

Top proces en vooral herinnering mails handig

Klik klik en paar dagen later in de machine.

PRIMA

snelle levering en goed verpakt

Prima website, duidelijke prijzen en prima producten. Inclusief de snelle levering en service, helemaal top.

Helaas wat misgegaan bij de bezorging maar door klantenservice snel opgelost.

Geen ervaring. Sinds 8 wkn woonachtig op dit adres.

Aangezien ik uit een ouderwets huis kom (gasverwarming en stroom) heb ik totaal geen ervaring met dit systeem.

in 1 woord SUPER.filters zijn al geplaatst

prima verzorgd.

Tevreden

Snel en efficiënt geleverd met een reactieve klantendienst!

Correcte, snelle levering.

Makkelijk te bestellen via de site.

Goede service!

Keurige afhandeling.

Duidelijke site, goede producten

Duidelijke site, goede producten

Snelle levering, netjes verpakt

Elk jaar weer prima zending filters voor onze hete lucht verwarmingsketel

Gewoon top

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters