Snellenlevering, duidelijke website

Zeer snelle levering. Wat ik ook heel fijn vond: ik kreeg een herinneringsmail, waarbij werd aangegeven welk type filters ik vorige keer had besteld. Ik hoefde er alleen maar op te klikken om nieuwe te bestellen. En hoefde dus niet op te zoeken welke ik ook alweer moest hebben.

Is vrijdag al geleverd

Zo besteld en snel bezorgd

Ik heb maar 1 opmerking. Graag bij set luchtfilters bestaat uit 2 filters. Voor de rest vind ik TOPS WTW-filters een goede website om bestelling van filters te doen. Zo besteld en snel bezorgd.

Heel tevreden

Ik heb niks aan te merken over de afhandeling van mijn bestelling.

Heel fijn dat ik regelmatig een mail krijg om de filters te vervangen.

Fijne passende filters, eenvoudig te wisselen,. Alleen jammer dat er wordt verzonden met DPD. dependance is niet naast de deur en DPD geeft geen bericht wanneer ze komen. Wellicht een T&T sturen? Ook kan het pakket veel kleiner gemaakt worden om te verzenden zodat de gewone post ze mee kan nemen, verder prima.

Snelle goede levering

Snelle levering, goede communicatie en nette afhandeling

Prima werk

Prima werk . Goed gedaan zoals gewoonlijk

Prima service zoals steeds.

Prima snel geleverd bedankt

Binnen een paar dagen verstuurd en goed aangekomen.

netjes bezorgd

De filters zijn snel en goed op de opgegeven plaats afgeleverd ben zeer tevreden

Snel, goede kwaliteit en eenvoudig te bestellen

Goede ervaring met TOPSWTW. Ruimte sortering, snel te vinden op fabrikant. Bestelling wordt snel en goede verpakking verzonden. Kwaliteit en prijs producten is prima. Nette service en bij vragen kan je ze online stellen of natuurlijk een telefoontje plegen.

top service en materiaal

okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

top

snelle en correcte levering

Duidelijke website en snelle levering, top!

Alles snel en netjes geregeld, snelle levering en geheel volgens afspraak. Super tevreden!

Prima bedrijf

Producten goed te vinden op de site. Razendsnelle levering.

Snelle levering voor schappelijke prijs.

Even bestellen en een dag later zijn ze er

Goede kwaliteit en prijs

Easy, fast and trustworthy

The product was immediately available and delivered on the next day of my order. Good price.

Naam zegt 't: top

Prima.

Lekker snel bezorgd en de advies chat werkt goed. Kan wel sneller

Makkelijke site, snel geleverd

De site was duidelijk, ik had snel de goede filters gevonden en nadat ik ze had besteld, waren ze razendsnel binnen.

Levering was perfect

Goede site correcte levering

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters