Zoals altijd: snel en goed.

Bestelling snel binnen. Netjes verpakt. En in orde!

reasonable price and delivery time

easy to order and follow up of day and time of delivery instead of waiting the whole day for delivery

Conform de belofte

Het is niet de eerste keer dat ik iets bestelde. Producten zijn betrouwbaar en als belooft op tijd geleverd.

altijd supper geleverd

Duidelijke informatie, snelle en complete levering.

Bij voorgaande bestellingen enkele vragen gesteld die heel deskundig beantwoord zijn.

Gewoon TOP

Nogmaals gewoon TOP

Goed product, snelle levering

Goed product, snelle levering

Prima levering voor correcte prijs

Prima levering voor correcte prijs

op tijd geleverd

Na de bestelling werden de filters na enkele dagen bezorgd. Met de huidige drukte op de paketten-markt is dat prima.

Actief

Snelle levering Geen overbodige communicatie of te veel vragen Correcte behandeling Goed werkende filters (zelfs de plaatser van de toestellen kan geen betere filter aanbieden zie die zelf!)

Heldere site, indien nodig kan er een chat gestart worden voor hulp. Betaling en afleveren veilig en snel.

Prima product, snelle en verzorgde levering!!

Tot nu toe erg tevreden. Eén misverstand bij tweede levering maar in geen tijd werd dit opgelost. Top van Tops!!!

Supersnel

Eenvoudige bestelling en snelle levering.

Vriendelijk

Goede raad en vriendelijke mevrouw aan de telefoon

Goede snelle levering

Goede snelle levering

Mooie prijs snelle verzending

Duidelijke site, prima prijs en snelle verzending top

Heel tevreden

Tevreden van de filters van mijn ventilatiesysteem, ook veel lagere prijs dan in de winkels die het ook verkopen

Alles naar wens

Heb er niets aan toe te voegen.Bestelling gedaan en aangekomen,wel iets later dan de 3 werkdagen (5 werkdagen)maar op zich geen probleem voor mij. Als trouwe klant mag er wel eens een kortingsbon bijzitten in de bestelling,toch? mvg

Prima levering

N.v.t.

Info en bestelproces uitstekend geregeld. Levering prima.

Top(s)

Via de chat goed geholpen met het juiste product. Dit besteld en werd snel geleverd. Prijs was ook wel oké.

Super service

Ik had de verkeerde filters besteld,na een belletje meteen de goede gekregen.

Snelle verzending .

Correcte en snelle afhandeling. Komen zeer zeker bij u terug !

Uitstekende webshop

Helemaal geen probleem met filters en verzending

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters