Snelle levering van goede producten

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik heb al eerder filters bij TOPS besteld en ben erg tevreden over de kwaliteit van het produkt en de snelle levering.

Voordelig en goed

Goede filters, mooie prijs en snelle levering

Prima ervaring.

Jarenlang prima ervaring met TOPS.

Snelle juiste levering.

Snel geleverd aan huis. Juiste artikelen.

Netjes en snel geleverd

Snel

bestelling keurig afgeleverd

bestelling keurig afgeleverd.

Goed verzorgd!

De bestelling van filters verliep eenvoudig. Vervolgens zijn de filters ook snel bezorgd. Goed en betrouwbaar werk.

Prima filters, top service!

Snelle en correcte levering. Prima filters en een stuk goedkoper dan de merkproducten.

Makkelijk en snel

Handig omdat er al aangegeven wordt wat de vorige bestelling was. Druk op de knop en klaar. Snelle levering

Snel en accurate levering

Makkelijke website en voldoen volledig aan hetgeen op de website wordt verm3ld

prima afgehandeld.

Zeer snelle levering

Zie hieronder

Adequate levering binnen zeer korte tijd

prima, snel geleverd

Voor herhaling van een bestelling is het een fluitje van een cent

IK bestel er al een aantal jaren

correct

Tops WTW Filters is een echte aanrader.

top

Goede uitleg en hulp bij keuze van de juiste filter en snelle levering top top

Gewoon gemakkelijk en goed te bestellen en afgeleverd

Bestelling is zeer eenvoudig te doen en de aflevering komt snel daarna bij jouw thuis

Keurig en snelle levering

Keurig en snelle levering.

Goede service!!

Goede service en snelle levering.

9/10

Pijzen zijn goed met kortingen, houden zo!

Eenvoudige bestelwijze, snelle levering.

Gewoon goed

De bestelling en levering waren gewoon goed en gemakkeijk

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters