Snel en goed

Super fijn dat er een herinnering komt om nieuwe filters te bestellen .

Vertrouwd met TOPS WTW filters

Na enkele bestellingen kan ik wel zeggen, dat ze altijd spoedig de gevraagd spullen levert. Zeer betrouwbaar!

Prima, snel en wat mijn wtw nodig heeft

Prima, snel en wat mijn wtw nodig heeft

Prima filters voor een goede prijs

Altijd goeie service

Altijd goeie service en snelle levering.

Precies wat ik nodig had en supersnel geleverd!

Het adres voor WTW filters en verbazend snel geleverd.

Specialist in WTW filters, snelle en correcte levering.

“Snelle service en levering. Helemaal top”

Toppie

Snelle service en verzending

Prima spul, snel geleverd

Verder niets te melden

Uitstekende service en snelle levering

Bij TOPS WTW-filters onze filters besteld. Snelle levering en een zeer goede service. De halfjaarlijkse reminder via de mail werkt voor ons perfect!

Wat ik nodig had is netjes geleverd. Ook de herinnering om nieuwe filters te bestellen is een pre.

ik kreeg wat ik had bestelt

Tops is Top

Vooraf telefonisch overleg gehad en goed advies ontvangen. Bestellen was "appeltje-eitje" en levering binnen 24 uur na bestellen. Zeer tevreden!

Levering volgens afspraak

Goede prijs /kwaliteit verhouding en heel handige reminder voor het verwisselen van je filters

Goede filters

Besteld en volgende dag in huis.

snel en correct geleverd, zoals het hoort.

Snel en correct geleverd, zoals het hoort.

Dat was snel!!

Zeer snelle levering van een prima product dat jammergenoeg in prijs is verhoogd.

heel tevreden

Tijdige levering en juiste product.

Vandaag besteld morgen in huis.

prijs/kwaliteit uitstekend

op tijd, conform specificatie en tegen een lage prijs

Snelle levering en correcte afhandeling

UItgebreid gamma en goede feedback op vragen ivm assortiment. Snelle levering.

prima levering !

ik ben tevreden over heel de lijn.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters