Prima product

Al jaren lang klant prima

Ik ben helemaal in mijn sas als producten geleverd worden zoals de bedoeling is, dit was het geval.

zeer professionele en supersnelle levering

Manco opgelost

Kreeg van de twee bestel regels maar 1 regel binnen. Klantenservice gebeld en foto opgestuurd. Volgende dag ontbrekende artikelen geleverd. Moest wel twee keer thuis blijven voor hun fout dus een kleinigheidje extra had leuk geweest. Maar helaas

uitstekend

TOP IS TOP

Jaren tevreden klant

Alles perfect

Van het begin tot het eind perfect geregeld.

Uitstekende kwaliteit en service

Iets was niet geleverd. De nalevering was goed

Snelle service en goede kwaliteit.

Als vaste klant krijg ik tijdig bericht c.q. herinnering aangaande mijn WTW filters. Daarnaast een korting. Snelle reactie op mijn e-mail. Tevreden over de kwaliteit van de WTW filters.

Top levering

Goede servies goede levering en overzichtelijk .

GOEDE KWALITEIT EN VLOT GELEVERD

FILTERS WERKEN NAAR BEHOREN

Alles top geregeld

Bestellen duidelijk, makkelijk en perfecte levering

Klantvriendelijk.

Een aantal maanden geleden filters besteld en krijg ik via de mail een herinnering dat het weer tijd is om deze te vervangen. Goed meegedacht en niet te duur. Top.

Altijd juiste bestelling en stipt geleverd!

Ik ben altijd heel tevreden over mijn bestelling doch vond ik het spijtig dat ik een dikke week na ik mijn bestelling ontvangen had, ik toen een mail kreeg dat ik bij een bestelling 10% extra korting kreeg… misschien als vaste klant op zo een korte termijn toch die extra korting al geven?!

Gewoon top

Klant vriendelijke

Prima filters goede informatie

Prima alleen zou ik als bedrijf niet kiezen voor DPD als bezorger. Slechte ervaring met bezorging, ook nu weer

Overzichtelijke website en correct levering

Overzichtelijke website en correct levering

Makkelijk en snel

Goed en makkelijk

het is de eerste keer besteld

de levering is goed gegaan. nu nog de montage

Goed product

Goed product voor een schappelijke prijs

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Kan niet beter dan nu.

Geachte Tops. Het is nu al de derde keer dat ik bij jullie een filter kopen namelijk een polienfilterset G4+F7 . Tot mijn voldoening zijn beide filters gemakkelijk actief gedurende twaalf maand zonder onderbreking. (dus ik zal niets zeggen van een half jaar integendeel ) Dus van mij geen kwaad, doe zo voort, natuurlijk aan dezelfde prijs. Dank je.

Zeer snelle en correcte behandeling en levering.

Als altijd in een woord :”TOP”.

Supper snel

Snel gehandeld

PRIMA ERVARING

Correcte en snelle aaflevering filters.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

info@topsfilters.nl

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters