Goed snelle levering

Zoals gewoonlijk in orde

Prima, niets op aan te merken.

Snelle levering, kwaliteit prima niets op aan te merken.

helemaal prima

snel en goed filters

goede filters

ik heb geen enkele problemen met deze filters zou het iedereen willen aanraden ik heb u al eerder deze beoordeling opgestuurd

Hoge prijs voor een stukje stof

Het is dat je blijkbaar geen andere keuze hebt maar deze dingen zijn best prijzig. Ik zie niet in waarom dit zo duur moet zijn. Levering van product verder netjes en prima op tijd.

Tevreden

Snelle levering en goede prijs

Zeer positief zou het iedereen aanraden.

Goede snelle service

Ok

Tevreden

Ik ben erg tevreden met de snelle en goede service.

uitstekend

wat besteld was is dag later gebracht alles conform voorgesteld.

Helemaal prima & snel geleverd

Gewoon uitstekend!

Website is duidelijk en overzichtelijk en daarbij vriendelijk in gebruik. Het bestelproces verloopt heel vlot en ook de levering was super. Ga zo door!

Gewoon goed

Eenvoudig bestelproces, snelle levering en mooie prijs!

Erg tevreden. Levering zelfs binnen de aangegeven periode.

Secuur volgens afspraak

Duidelijke site en correcte levering

Prima prijs en goede service

Top(s) geleverd

Goede kwaliteitsprodukten en snelle levering.

Proactieve service

Proactieve mailing en snelle afhandeling. Top

Vlotte levering

Makkelijk bestellen en binnen 2 dagen geleverd

Heel tevreden

Heldere communicatie, correcte en snelle levering, redelijke prijs, goede kwaliteit.

Betrouwbare firma met snelle levering

Had filters nodig voor mijn ventilatiegroep. Online besteld en zeer snel geleverd. Levering was correct. Een aanrader.

Dit was mijn eerste bestelling en deze is echt heel goed verlopen. Ik heb online gezocht en besteld, twee dagen later werden de filters afgeleverd. Ik ben super tevreden!

vlotte levering.

vlotte levering, prima product.

Snel geleverd. Handig dat ze weten welke filters ik nodig heb

Uitstekende service

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters