Originele filters tegen scherpe prijs en snel geleverd. Wat wil je nog meer.

alles is top

product en levering zijn perfect

Snelle levering, goede filters

Snelle levering en goede filters.

Snelle levering, duidelijke omschrijving. Degelijk.

Snelle levering en goede prijzen

Niets op aan te merken

Use Tops WTW for all your filter needs but try to order in bulk due to high delivery cost

I have used Tops WTW few times now and their product range is comprehensive Only reason I give it a 4 is for slightly high delivery charge.

Makkelijke website, goede zoekfunctie en snelle duidelijke communicatie.

goede service

Het product is goed, de levering op tijd, goede service

Het pakketje is 1 dag na de bestelling bezorgt

Een vriendelijke pakket bezorger. De Tops WTW- filters waren duidelijk te vinden op de site en passen goed in de WTW installatie. Het nr van de filters staat beschreven op de bon. Erg handig voor de volgende bestelling.

Top, snel geleverd

Top(s)!

Vlotte en snelle levering

In een paar klikken besteld....en geleverd.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Zoals de vorige keer weer snel en gemakkelijk kunnen bestellen.

Aanrader!

Zoals het hoort; zoeken en bestellen was eenvoudig, de prijs is zeer voordelig, de levering was snel en het product is gewoon goed.

Tevreden met geleverde filters.

Snelle levering en filters gemakkelijk te vervangen (ook dankzij tutorial op YouTube).

Makkelijk. handig . snelle levering

Makkelijk handig snelle levering

Niets op aan te merken

Redelijk snelle verzending. Geen bijzonderheden dus tevreden.

UITSTEKEND

Er is niet zoveel over te zeggen.Ik had een tweeta; filders besteld t.w.F7 en G4/ Die zijn p.o. geleverd en ik heb ze er ingezet. Nu maar afwachten of deze beter zijn dan de * gewone * filters

Fijn dat jullie de klant helpt herinneren om de filters te vervangen.

Tijdige en correcte levering

prima service

goed om eraan herinnert te worden dat de filters moeten worden vervangen. Eenvoudige bestelprocedure en snelle levering. Prima.

Prima levering aan huis conform afspraak

Na attendering per e-mail besteld en conform afspraak geleverd.

Top, en snel

Snel geleverd en de juiste types

Optijd geleverd, nauwkeurig je filter kiezen per apparaat

Duidelijk, klantvriendelijk, snel geleverd en goed geprijsd!

Heldere site en duidelijke selectie van het apparaat. Goede staffelkorting. Snel en keurig geleverd. Voorzien van handige sticker t.b.v. bijhouden vervangingsdata.

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 08 00

Over Tops filters

Tops filters: schone lucht in huis, dag in dag uit Bij Tops filters zetten we ons in voor een thuis waar jij en je gezin zorgeloos kunnen blijven ademhalen. Al meer dan 45 jaar maken we ons sterk voor schone lucht, met hoogwaardige filters tegen een eerlijke prijs. Dankzij onze ruime ervaring, lokale productie en grote voorraad kunnen we je snel en betrouwbaar voorzien van de juiste filters voor jouw situatie. Onze filters voldoen aan de strengste Europese normen (ISO 16890) en helpen je om stofdeeltjes en andere vervuiling in huis te voorkomen. Zo kun je blijven(d) genieten van een gezond en comfortabel binnenklimaat, zonder dat je hoeft stil te staan bij de luchtkwaliteit tijdens het werken, koken, poetsen, lachen of ontspannen. Heb je vragen of wil je advies over welk filter het beste bij jouw situatie past? Ons team staat voor je klaar. Neem gerust contact met ons op — we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Team Tops filters