gewoon doen wat je belooft

bestelling was makkelijk omdat ik vorige factuur had bewaard. Afhandeling ging snel en bezorging keurig geregeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Lon, Dank voor de positieve reactie. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze eenvoudige bestelwijze en snelle levertijd. Graag tot een volgende keer in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Perefecte uitvoering bestelling

Bestelling werd zoals altijd, perfect uitgevoerd en snel geleverd.

Reactie van het bedrijf

Beste Avis, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service en snelle levertijd. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Vlotte levering van correcte producten

Bestelling en levering waren vlot en correct, ook de reminder-mails na een aantal maanden zijn handig.

Reactie van het bedrijf

Beste Stefan, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze reminder service en snelle levertijd. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Eenvoudig bestellen, vlot en keurig afgeleverd krijgen.

Van begin (bestellen) tot einde (levering) vlot en keurig; niets op aan te merken!

Reactie van het bedrijf

Beste Theo, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over eenvoudige bestelwijze en snelle levertijd. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Prima service!

De reminder mail om weer filters aan te schaffen vind ik prettig

Reactie van het bedrijf

Beste Carla, Dank voor de positieve reactie. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze reminder service. Graag tot een volgende keer in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Snel en goed geleverd

Voor de derde keer filters voor mijn www installatie besteld (2 sets voor een jaar gebruik). Goede filters, nette prijs en snel geleverd. Ook gemakkelijk dat je elk half jaar een herinnering krijgt dat je filters aan vervanging toe zijn.

Reactie van het bedrijf

Beste Bert, Bedankt voor deze positieve review. Leuk te lezen dat je al vaker bij ons besteld hebt. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze reminder service, scherpe prijzen en snelle levertijd. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Duidelijk en snel

Snel duidelijk welke filters passen en de beste (naar keuze) zijn, de kortingen zijn goed en de levertijd super

Reactie van het bedrijf

Beste Anise, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze duidelijke website, scherpe prijzen en snelle levertijd. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Super snelle levering

Ik heb reeds meerdere bestellingen gedaan steeds inorde top

Reactie van het bedrijf

Beste Patrick, Dank voor de positieve reactie. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd. Fijn te vernemen dat je al vaker bij ons besteld hebt. Graag tot een volgende keer in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Snelle levering, goede produkten tegen goede prijs

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd en scherpe prijzen. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Je wordt per e-mail op de hoogte gehouden wanneer de filters vervangen moeten worden. Snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Beste Dennis, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze reminder service en snelle levertijd, Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

snelle levering, prima product

Deze filters stellen nooit teleur, doen wat ze moeten doen

Reactie van het bedrijf

Beste Sven, Dank voor de positieve reactie. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze filters en de snelle levertijd. Graag tot een volgende keer in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

uitgebreide info. Alle tijd

Zeer aardige mevrouw met rustige uitleg en accuraat. Gelijk alle info per mail binnengekregen en 5 app voor onderhoud!

Reactie van het bedrijf

Beste Geraldine, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Perfecte leverint

Reactie van het bedrijf

Beste Ferdy, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze levering. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Top filters

Goede filters en snel geleverd. Makkelijke site en veel keus. Vaste klanten korting en een herinnering wanneer je filters vervangen moeten worden.

Reactie van het bedrijf

Beste Ronald, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze duidelijke website, reminder service en snelle levertijd. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Snel en netjes bezorgd!

Reactie van het bedrijf

Beste Sanne, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Prima product

Al jaren lang klant prima

Reactie van het bedrijf

Beste Ton, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn om te horen dat je al jaren een tevreden klant bent. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Ik ben helemaal in mijn sas als producten geleverd worden zoals de bedoeling is, dit was het geval.

Reactie van het bedrijf

Beste Jelle, Dank voor de positieve reactie. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze juiste levering. Graag tot een volgende keer in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

zeer professionele en supersnelle levering

Reactie van het bedrijf

Beste Hajar, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze snelle levertijd. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Manco opgelost

Kreeg van de twee bestel regels maar 1 regel binnen. Klantenservice gebeld en foto opgestuurd. Volgende dag ontbrekende artikelen geleverd. Moest wel twee keer thuis blijven voor hun fout dus een kleinigheidje extra had leuk geweest. Maar helaas

Reactie van het bedrijf

Beste, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

uitstekend

Reactie van het bedrijf

Beste Peter, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

TOP IS TOP

Jaren tevreden klant

Reactie van het bedrijf

Beste Luc, Dankjewel voor de positieve feedback. Goed te lezen dat je al jaren een tevreden klant bent. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Alles perfect

Van het begin tot het eind perfect geregeld.

Reactie van het bedrijf

Beste Ger, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Uitstekende kwaliteit en service

Iets was niet geleverd. De nalevering was goed

Reactie van het bedrijf

Beste, Dankjewel voor de positieve feedback. Fijn te vernemen dat je tevreden bent over onze service. Hopen je snel weer te zien in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Snelle service en goede kwaliteit.

Als vaste klant krijg ik tijdig bericht c.q. herinnering aangaande mijn WTW filters. Daarnaast een korting. Snelle reactie op mijn e-mail. Tevreden over de kwaliteit van de WTW filters.

Reactie van het bedrijf

Beste Seppe, Bedankt voor deze positieve review. Mooi te horen dat je tevreden bent over reminder service en klantenservice. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Top levering

Goede servies goede levering en overzichtelijk .

Reactie van het bedrijf

Beste Hannkee, Dank voor de positieve reactie. Goed te lezen dat je tevreden bent over onze juiste service, correcte levering en duidelijke website. Graag tot een volgende keer in onze webshop. Groetjes, Michelle TOPS WTW Filters

Over TOPS WTW-filters

TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.