Beste Chris, Bedankt voor uw bericht, vervelend om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op de nazending van de nalevering van de ontbrekende filterset. Er is een en ander misgegaan in het magazijn, waardoor dit vertraging opgelopen heeft. Nogmaals excuses voor het ongemak. We hopen u toch weer terug te mogen verwelkomen in onze webshop. Met vriendelijke groet, Sandra
Beste Ben, Uiteraard hebben we de case hier intern besproken. Zoals eerder aangegeven kunnen we de M6 filters niet los naleveren, enkel in set. Om je tegemoet te komen, zullen we 3 x G4 filters naleveren, zodat je de twee bestelde sets compleet kunt maken. De G4 filters hebben een iets lagere filterklasse dan de M6 en zullen mogelijk sneller vervangen moeten worden, met die gedachte ontvang je dan een filter extra. Hopelijk is een en ander dan naar tevredenheid afgehandeld. Groet, Sandra
Beste Chris, Bedankt voor je aanvulling op de eerdere review. We waren inderdaad een tijdje slecht bereikbaar, maar inmiddels is onze klantenservice weer op volle sterkte om alle klanten snel van dienst te kunnen zijn, zoals men van ons gewend was. Nogmaals excuses voor het ongemak. We hopen je wel weer terug te zien in onze webshop. Groet, Sandra
Originele beoordeling
Beste Franky, Dankjewel voor de terechte feedback. We hadden inderdaad wat vertraging in de uitlevering vanwege het grote aantal bestellingen afgelopen maand. Dit leidde ook tot een groter aantal contactmomenten bij onze klantenservice, waardoor de reactietijd langer werd. Inmiddels hebben we bijgeschakeld en kunnen we weer binnen 1 tot 3 werkdagen uitleveren, zoals gebruikelijk. Graag tot een volgende keer weer. Groet, Sandra
Platinastraat 34
6031 TW Nederweert
TOPS WTW-filters is een dochteronderneming van TOPS Luchtfilters, al ruim 40 jaar, een betrouwbare leverancier en producent op het gebied van filters voor luchtbehandeling-installaties, spuitcabines en WTW systemen, voor de zakelijke markt. TOPS WTW-filters maakt gebruik van de kennis, productie en inkoopkracht van TOPS Luchtfilters, waardoor topkwaliteit producten tegen de scherpste prijzen aangeboden kunnen worden, nu ook voor de particuliere markt. Onze WTW filtersets voldoen aan de Europese EN779 normering. Zo weet u zeker dat u altijd over een kwaliteitsfilter beschikt. Mocht u toch nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Team Tops WTW-filters.