Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Erg snel en houden aan hun woord geen gezeur niet goed omruilen klasse erg tevreden TOP
22 June 2021
Juliet
Groningen
Goed product, netjes verpakt.
22 June 2021
Foekje de Boer
Drachten
Goede service en werd bezorgd op de afgesproken tijd,top.
18 June 2021
Mary Zabel
Almere
Parasolstandaard blijkt uitsluitend geschikt voor een incourante maat tegels van 40 x 40. Dat bleek niet uit de tekst. Levering was wel snel.
16 June 2021
Alfred Huitema
Hurdegaryp
Vlotte levering en prima kwaliteit.
14 June 2021
M.
Heemstede
Van tevoren wist ik dat het een paar dagen kon duren. De levering door ik meen GLS maakte het mogelijk te kiezen voor afleverplek bij niet thuis zijn. Fijn.
14 June 2021
COR
MONTFOORT
Na misverstand alles keurig opgelost!!!
13 June 2021
M
Roosendaal
Op tijd bezorgd.
Mies
Rotterdam
Ik was op zoek naar een tentdak. Degene waar ik de tent heb gekocht , had geen reserve liggen zoals beloofd. Daarom op internet gezocht en bij ikklus gekomen. Daar vervolgens het product besteld en gekregen. Zeer tevreden toekomstige klant.
ingrid
Utrecht
Mijn ervaring was goed,totdat ik van de week een vraag had over mijn 2 parasols.Ik had deze nog niet gebruikt en bij het uitdraaien zijn bij beide parasols!!! Een arm steun los gelaten ik durf deze niet terug te doen ivm kwetsbaarheid en gevraagd of u er een oplossing voor heeft en tot nu toe geen antwoord.
Alice
ZANDVOORT
Voldoet aan verwachting, stevig en sterk Loopt accuraat en is stil
7 June 2021
Sjaak
Millingen
Snelle levering en persoonlijke service!
6 June 2021
Frouke
Broek in waterland
Snel besteld en haast nog sneller geleverd, en een bezorger die weet wat service betekend, een en al vriendelijkheid en behulpzaam. Petje af hoor!!
1 June 2021
Stanley
Den Helder
Hele mooie tuinstoelen gekocht moet je zelf in elkaar zetten ik denk dat ze bij de fabrikant de lasmallen eens moeten controleren het in elkaar zetten is een moordpartij. Dit geldt voor model Atlanta van Lesli living.
1 June 2021
Bert
Borgercompagnie
Niks aan toe te voegen
31 May 2021
Peter
Langedijk
Veel plezier van ,vooral nu met de zon .
31 May 2021
Rebecca
Veenendaal
Goede communicate, levering ook goed.
29 May 2021
Robin
Maarssen
Verpakking was kapot helaas.
23 May 2021
Goed en snel
16 May 2021
Nel
Enkhuizen
Alles werd goed van tevoren gecommuniceerd. Ook nadat er een kleine leveringswijziging plaats vond.
15 May 2021
Janneke
Soest
Prima service en erg klantvriendelijk
15 May 2021
Rene
Gouda
Voor herhaling vatbaar.
14 May 2021
Jan
EIJSDEN
kwa bestelling loopt alles prima. Maar nu je gevraagd wordt om dit even in te vullen, vind ik het wel heel licht en lastig te lezen. Maar goed, het lukt wel....
12 May 2021
Netty
Almere
Snelle levering en je krijgt een belletje wanneer bezorger eraan komt. Overigens dit is ook een nette aardige man
11 May 2021
A