Pluspunten
geen
VerbeterpuntenZag er goed uit.
Pluspunten
snelheid
Pluspunten
De geleverde goederen voldeden volledig aan de verwachtingen en waren heel goed verpakt
geen
Pluspunten
Feedback op vragen
VerbeterpuntenProactive communicatie betreffende levering
Pluspunten
De postbode had het pakketje verstopt. 2e zending nagestuurd via andere dienst. Ik kreeg ze beide binnen, en bood aan een stuk van de 2e bestelling te betalen en het verlies te delen. Ik kreeg hem toen gratis, en het werd gewoon afgeboekt. Warme douche :)
Pluspunten
Omdat de levering per 12 of 24 ging en ik slechts een levering van 2 wenste werd een alternatief voorgesteld. Meedenken met de klant, daar houd ik van.
geen
Pluspunten
Prima prijs, prima kwaliteit, snel geleverd. Alles top.
VerbeterpuntenAlles okay.
Pluspunten
Snelle levering, alles goed verlopen.
Pluspunten
Het is duidelijk wat het bedrijf te bieden heeft en je kunt makkelijk vinden wat je zoekt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie via mail en telefoon. Helder over de prijzen, die goed in verhouding zijn. Bij levering bleek de bestelde lamp kapot. Ook daarop goede reactie over hoe dat afgehandeld zou worden. Uiteindelijk hebben we een goede lamp ontvangen.
VerbeterpuntenBreekbare producten iets zorgvuldiger laten verpakken, dan komt het allemaal goed
Check of spullen werken en dat alles heel is!
Pluspunten
heel snelle levering; vrijdagmiddag besteld, zaterdag in huis
De levertijd was meer dan een week. Na een mail kreeg ik wel direkt bericht terug dat de bestelling onderweg was.
Pluspunten
was iets verkeerd gelopen met het verzenden,maar na telefonisch contact is dit prima verholpen zoals afgesproken. vriendelijke man,en 100 % tevreden.
Pluspunten
Verbeterpuntenproduct afleveren op de aangekondigde dag, nieet eerder of later