Pluspunten
Prima webshop
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan
Pluspunten
Op zich een leuk idee om een online bouwmarkt te hebben op internet,alleen moeten ze wel hun afspraken nakomen
VerbeterpuntenContact met klanten moet veel beter zeker als je ook nog eens een web keurmerk draagt?de vraag is hoe dit dan ook kan. Informatie over de levering krijg je niet daarbij is contact via mail of telefoon onmogelijk omdat er niet opgenomen wordt en je een bandje krijgt.ook op de mail krijg je geen antwoord slechte zaak dus. Helaas kom je daar altijd te laat achter.
Pluspunten
snelle levering , lage transportkosten en kwalitatief stevig materiaal
Verbeterpuntenis er een optie om na een 2tal jaren een nieuwe matras te bekomen ?
Pluspunten
Zeer snelle levering en een goed beschermd product.
VerbeterpuntenBij het gekochte product (parasol van Lesliliving) meedelen dat er geen tegengewichten meegeleverd worden.
Pluspunten
Service is prima
VerbeterpuntenDe levertijd van 6 werkdagen is lang
Pluspunten
Snelle reacties op emails Afspraak is afspraak
VerbeterpuntenDe Website bevat fouten in bijv. Je vult 1 in, de computer pakt dan 6 stuks.
Pluspunten
Alles correct zoals het hoort, bedankt.
Pluspunten
Zeer goede service
Pluspunten
Scherpe prijs en snel en keurig geleverd
VerbeterpuntenDe site werkte niet via internet explorer. Dit via mail gemeld maar ik moest eerst bellen alvorens ik te horen kreeg dat dit met bepaalde versies via internet explorer problemen gaf. Ik kreeg het advies om de site via Google Chrome te openen en toen werkte alles.
Bezorgtijd doorgeven. Kreeg nu morgen of overmorgen, ik kan moeilijk 2 hele dagen thuis zitten wachten! Meestal kun je het vinden via tracking wanneer iets bezorgd gaat worden.
Pluspunten
vakmanschap. men heeft hart voor mijn bestelling, zat erachteraan.
Verbeterpuntengeen communicatie rond verzending, track & trace etc.
Verpakking liet te wensen over erg beschadigd....
zorgen voor betere spuitflessen/spuitkoppen
Pluspunten
Hadden eerste pakket ontvangen met 2 ontbrekende items, maar dit werd snel opgelost en is nu in orde.