De afbeelding op internet komt niet overeen met de geleverde goederen!
nakomen van de aangegeven levertijd
Pluspunten
Vraag gesteld via mail, erg snelle en correcte reactie ontvangen.
Pluspunten
Snelle reactie op je vraag en snellen afhandeling en bezorging. Goede service en een goede prijs ( laagste prijs op internet). Een dikke 10!!!
Pluspunten
leuk assortiment
Verbeterpunteneen nog groter assortiment hoe meer keus hoe beter
Pluspunten
Artikel wat een levertijd zou hebben van 5 werkdagen in 2 dagen mogen ontvangen. Top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Een onderdeel waarvan was aangegeven dat deze op voorraad was bleek na de bestelling toch niet meer op voorraad te zijn. Hierover kreeg ik gelijk een e-mail met daarin de daadwerkelijke levertijd. Ik heb toen gevraagd om het onderdeel te vervangen en dit werd vrijwel meteen in orde gemaakt en verstuurd.
Pluspunten
We hadden een voor Velux begrippen oud type dakvenster. We zijn in 1 keer goed geholpen, complimenten!
minpunt; Dat de BTW pas vermeld wordt in het winkelmandje. Klikt een product aan met een mooie prijs, wilt het gaan bestellen. Dan komen de verzendkosten(logisch) en dan de BTW er pas bij. Waardoor er een enorm verschil ontstaat tussen de fagebeelde prijs en de uiteindelijke prijs!
Pluspunten
Alles verliep perfect en was de goedkoopste op`t internet.
Pluspunten
snel geleverd ,goede prijs, goed verpakt verzonden
Betere communicatie m.b.t. de levertijd van de bestelde producten.
Pluspunten
Prompte levering zonder poespas
Pluspunten
Buitengewoon snel gereageerd opmijn vraagstelling en dit goed opgelost/beantwoord.
VerbeterpuntenNiet direct.
Pluspunten
Het heeft meer dan een week geduurd voor er iets geleverd werd. Dat vind ik best lang voor een internetwinkel.
VerbeterpuntenLaat me het weten als het langer duurt. Dan erger ik me er niet aan. Nu moest ik er zelf achter aan mailen..
Pluspunten
Voorraad administratie was niet geheel correct, maar ter compensatie werd het -door mij af te halen- product gratis bezorgd. Top!
VerbeterpuntenZoals bij heel veel online- postorderbedrijven: wees scherp op je voorraadbeheer.
Pluspunten
Communicatie is snel en goed. Erg prettig en goeie/snelle actie bij vervanging onderdeel.
VerbeterpuntenDe initiele levering liep door de vakantie vertraging op. Het had fijn geweest als ik daarover was geinformeerd voordat ik er zelf achteraan moest.
geen of slechte opvolging van aankoop via status internet van betaling en niet voorradig zijn van product informatie te vernemen na telefonisch contact
Verbeterpunt:Bij het product stond een levertijd van 3 dagen. Als het langer zou duren zou daar bericht over gedaan worden. Na twee weken nog niks gehoord/gekregen. Klantenservice gemaild. Geen antwoord. 28 augustus krijg ik `s ochtends een mail waarin ik deze beoordeling kan invullen. Nog steeds geen pakket gehad. Later op de dag kwam het pakket
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling van de order
Pluspunten
2 emmers met beits besteld en deze zijn binnen de leverdagen/tijd netjes thuis bezorgt. Als ik wat op internet wil bestellen dan kijk ik eerst bij ikklus.nl