Pluspunten
Prima, snel geleverd. Zéér goed verpakt.
VerbeterpuntenHet werd geleverd zonder aankondiging, de meeste webshops sturen een mail zodra het de deur uit is dus dan kun je erop anticiperen. Erg onhandig dat er niet op zaterdag bezorgd kon worden.
Hartelijk dank voor uw reactie! Uw opmerking over berichten wanneer u een zending kunt verwachten pakken we op. Dit zal op korte termijn aangepast worden.
De vervoerder (GLS) is niet zo`n prettig bedrijf. Ze komen maar 1 keer langs om te bezorgen, leveren het niet af bij de buren en nadat ik een duur telefoonnummer gebeld had, bleek het pakketje in een dorpje 8 kilometer verderop te liggen. DHL, TNT en UPS zijn veel klantvriendelijker!!
Hartelijk dank voor uw reactie! Uw opmerking over GLS nemen we ter harte.
Pluspunten
Leuke spullen voor leuke prijzen!
Verbeterpunten* 5 vliegengordijnen gekocht alle 5 de railen beschadigt * Korting aanbieding op de homepage werkt niet, na telefonisch contact belooft dat korting wordt terug gestort, hier wacht ik echter nog op!
Hartelijk dank voor uw reactie! Het afgesproken bedrag wat terug gestort moet worden heeft vertraging opgelopen ivm vakantie.
Hartelijk dank voor uw reactie!
Pluspunten
Geen positieve punten
VerbeterpuntenSlechte ervaring m.b.t, behandeling order (levertijd).
De reden dat hier de order te laat geleverd werd zat hem in een technische storing in de communicatie naar onze leverancier. Toen dit ontdekt werd was de afgesproken levertermijn al verstreken. Wij betreuren het dat e.e.a. zo gelopen is. Dit was in ieder geval aanleiding om elke order beter te monitoren.
Pluspunten
gestelde vraag snel beantwoord en een goede aanbieding gekregen.
VerbeterpuntenWebsite is erg rommelig maar heb het na enig zoeken toch gevonden
Betere kwaliteit imbusbouten. Vlakkere afwerking van de lasnaden.
Pluspunten
Heldere website. Bestelling snel geplaatst en geleverd volgens afspraak. Perfekte afhandeling. Zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader.
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijke bestelling. Via iDEAL betaald en zeer snel al binnen.
VerbeterpuntenAantrekkelijkere website. Gratis verzenden bij bestelling boven xx euro.
Pluspunten
Prijs en kwaliteit is erg scherp.
VerbeterpuntenKlanten sneller informeren wanneer een artikel niet op voorraad is. Wanneer dit namelijk niet gebeurd begint de klant te aarzelen over hun betrouwbaarheid, vooral als er op de site een aantal werkdagen wordt genoemd.
Pluspunten
Vakkundig telefonisch advies en artikelen tegen zeer scherpe prijzen.
Pluspunten
20 profiel planken besteld, lever indicatie was 9 dagen, 2 dagen later werdt het al bezorgd!! - prijs is top! - normale bezorg kosten! - en gewoon perfecte service.
VerbeterpuntenNiets aan doen! Super manier van werken zo!
Pluspunten
Ik had aangegeven het snel nodig te hebben en ze hebben er zeker vaart achter gezet. Ook toen er iets mis was met de producten kreeg ik ruim op tijd vervanging.
VerbeterpuntenEerst controleren voor doorzenden.
Pluspunten
gewoon goed en netjes!
Verbeterpuntenga zo door!
Pluspunten
Zeer snelle levering! Met 2 dagen had ik het al in huis.
Pluspunten
Razendsnelle levering, goed verpakt en het bestelde gereedschap is perfect om mee te werken!!!
Pluspunten
Snel geleverd, goed verpakt, en geen enkel probleem om iets te retourneren (ik had iets besteld dat niet bleek te passen bij wat ik al had).
Pluspunten
Bij dit bedrijf ben je als klant nog KONING ! Uitstekende zorg en nazorg ! Komen alle afspraken na
Verbeterpuntenblijf je onderscheiden van de rest !
Pluspunten
Ik had een vraag over een buitenlamp, binnen 1 dag had ik antwoord en een schriftelijke handleiding waar ik op moest letten. Ik ben zeer goed geholpen, hier kunnen meer bedrijven van leren