Laden reviews...
17 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt een consistente hoge tevredenheid. Klanten prijzen snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare service. De service wordt als vriendelijk en professioneel beschreven, met goede kwaliteit van producten. Al met al blijft de ervaring betrouwbaar en positief.
Bedankt voor jullie topservice!
13 March 2026
Eric
Eindhoven
Norberth heeft ons uitstekend geholpen met passend advies en een kwalitatief goed product op maat, top service met snelle levering, een echte aanrader!
5 March 2026
Jarrick - MKG ERP
Hengelo
Altijd meedenken naar de juiste oplossing
24 February 2026
Rene van Hogerhuis
Zwijndrecht
Al onze lanyards voor de evenementen mooi en op tijd afgeleverd! De service is altijd fijn, niks is te gek.
11 November 2025
Sharane
Zwolle
De trainingsbroeken zijn erg net geborduurd, levertijd was sneller dan verwacht. Niks om op aan te merken
7 November 2025
Niels
Hengelo
Lekkere korte lijnen en duidelijke communicatie
21 October 2025
Erwin
Enschede
Erg tevreden over de service en snelle levering.
14 October 2025
Jan
Enschede
Voor ons heeft C&N/Reklameshop meegeholpen met het doorvoeren van onze nieuwe huisstijl naar diverse uitingen: van banners en raamstickers tot schrijfblokken, vlaggen en grote spandoeken. Het resultaat is een krachtig en consistent geheel dat perfect aansluit bij onze identiteit.
8 October 2025
Gerard
Hengelo Ov
De truien zijn heel mooi geworden en de communicatie was helder en snel. Een aanrader dus!
8 October 2025
Agnes
Huizen
Wij bestellen voor ons bedrijf jaarlijks muismatten met kalender, zeer tevreden over het contact, muismatten en de levering.
2 October 2025
Ruth
Vianen Ut
Altijd snelle feedback op aanvragen. Zeer behulpzaam en een mooi breed aanbod van promotionele artikelen.
30 September 2025
Steffan
Ermelo
De bestelling werd vlot en correct geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de timing van de levering, vlotte communicatie met Nortberth.
26 September 2025
Aaron
Geluwe
Het eerste contact ging via de chat via de website. Fijn, dan kun je direct vragen stellen. Ik kreeg al snel een offerte in mijn mail. We hadden wat haast met het ontvangen van het product, maar er werd beloofd dat dat zou lukken. En het is gelukt! Dus blij met de hele afhandeling!
21 September 2025
Nancy
Hoorn
Snelle reacties voor klantenservice
10 September 2025
Camilo
Eindhoven
Super vriendelijk geholpen, kwalitatief hoogwaardig drukwerk en een vrolijke bezorger.
21 August 2025
Nathalie
Breda
CN-Trading schakelt snel en is fijn om mee samen te werken. We zijn altijd erg tevreden over de producten!
12 August 2025
Merel
Hengelo
Zojuist hebben wij onze bestelling ontvangen. De shirts en jassen zijn prachtig bedrukt, van goede kwaliteit en het contact verliep heel soepel! Zeker een aanrader dus!
28 July 2025
Lisa
Oisterwijk
Snelle service en goede kwaliteit.
24 July 2025
Yno
Elst
Goed bereikbaar en zeer betrouwbaar, vriendelijk personeel en een snelle levering.
22 July 2025
Marcel
Hengelo
Ze leveren gewoon wat je ervan mag verwachten: snel, goed en eerlijk. Wat ik vooral fijn vond was het contact. Zowel via de mail als telefonisch denkt de reclameshop mee in oplossingen. Kortom: betrouwbaar en prettig om mee te werken.
20 July 2025
Maaike
Lekkerkerk
snel, handig en kwaliteit
Peter
Hengelo OV
Ik word altijd snel en correct geholpen. De levering is vlot en het contact is altijd prettig en professioneel. Echt een aanrader!
Bianca
Hengelo ov
Wij bestellen hier regelmatig. Het contact is altijd soepel en snel, er wordt goed meegedacht en ze doen er altijd alles aan om je goed en snel te helpen. Alleen maar positief!
Daphne
Warmenhuizen
Heel tevreden over mijn bestelling! De lanyards zijn erg mooi afgewerkt en precies zoals verwacht. De levering verliep vlot en de communicatie was snel en vriendelijk. Zeker een aanrader!
30 June 2025
Evie
Genk
goed geholpen van a tot z!
25 June 2025
Pieter