Pluspunten
Super snel en super goed geholpen Volgend jaar bestel ik zeker weer voor de wedstrijden
Pluspunten
Super! Perfecte service. Caps konden niet geleverd worden en voor een speciale prijs duurdere caps gekregen.
VerbeterpuntenLevertijden vermelden op de website zodat je weet waar je aan toe ben.
Pluspunten
Het direct contact, en de bereidwilligheid om mee te denken, en snelle levering
Pluspunten
Nadat mijn eerste levering niet in orde bleek te zijn (het product bleek beschadigt) heb ik contact opgenomen met CN Trading. Zij boden mij een passende oplossing en een hele snelle, nieuwe levering van mijn nieuwe product. Ik heb nu ruim op tijd mijn nieuwe product en ben zéér tevreden!
VerbeterpuntenGeen. Ik vind de afhandeling zeker een compliment waard.
Pluspunten
super snelle terug koppeling en afwerking na retour zenden artikel
VerbeterpuntenDe artikelen vielen mij tegen na ontvangst had t heel anders verwacht als op de site.
Pluspunten
Eindelijk een bedrijf waar je als particulier welkom bent. Bij andere bedrijven moest ik om dit product te kopen er minimaal 10 stuks afnemen (soms wel 100) Je kunt ook gewoon bellen. Ze doen wat ze beloven. Een verademing om zaken mee te doen.
VerbeterpuntenEen voorbeeld voor andere internet bedrijven.
Pluspunten
Super snelle levering, en zeer behulpzame medewerkers.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede snelle service. Ondanks dat ik zeer laat was met bestellen, is alles goed en op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en vooral prettige en snelle communicatie.
Pluspunten
Alles zeer vlot verlopen. Een tevreden klant!
Pluspunten
Goeie communicatie.
Pluspunten
keuzemogelijkheid enorm ;take your time for it...
Verbeterpuntenhetzelfde artikel niet in dezelfde lijst met verschillende benamingen weergeven : dit om eenkeuze onbedoelde herhaling van een bestelling te voorkomen.
Pluspunten
Snelle afhandeling van mijn bestelling.
Pluspunten
Snelle levering! Goede communicatie! De bestelling was niet goed binnengekomen. Maar er wordt, dezelfde dag nog, voor gezorgd dat de bestelling alsnog compleet is + nog een beetje extra!
Pluspunten
Vlotte afhandeling, creatieve ideeën, duidelijke communicatie. Kortom betrouwbaar en gewoon goed.
Pluspunten
Zeer fijne communicatie: open en eerlijk. Zijn erg behulpzaam, en behandelen de klant als een koning. Top!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Betrouwbare partij, er ging iets mis met levering, is snel en netjes opgelost! Tevreden, we komen hier terug.
Pluspunten
Wat een goede service heeft dit bedrijf! Ondanks dat ik zeer laat was met bestellen, is alles goed en op tijd geleverd. Prettige communicatie, enthousiast, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik beveel De Reklameshop zeker aan en zal in de toekomst vaker van hun uitgebreide dienstverlening gebruik maken!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
Alhoewel ik geen bestelling heb ontvangen , aangezien de voorraad op dat ogenblik uitgeput was,een zeer fantastische ervaring gehad ,om het reeds gestorte bedrag terug te krijgen, het heeft geen 24 uur geduurd, het is een aanrader om met dit bedrijf te werken+ Ze krijgen van mij een score 10 +
Pluspunten
Alles wordt snel en goed geleverd, dit zeker tegen een zeer scherpe prijs!!
Pluspunten
Snel geleverd, goeie producten en fijne service