Pluspunten
Meedenken met de klant en met een passende oplossing komen.
Pluspunten
Snelle levering én het maatwerk wat gerealiseerd werd.
Pluspunten
- Vriendelijk personeel - Snelle reactie - Problemen worden snel en netjes opgelost - Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden wat de status is - Meedenkend
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Super behulpzaam, meedenkend, snelle en duidelijke communicatie, vriendelijk, en perfect op tijd geleverd. Top!
Pluspunten
meedenken over eventueel alternatief
Pluspunten
Snel schakelen om zo snel te kunnen leveren
Pluspunten
super snel gereageerd om mijn mail. Bestelling was er zeer snel. Product boven verwachting.
VerbeterpuntenAls je het besteld komt er een andere kleur product al voorbeeld, dat is een beetje verwarrend. Maar is goed gegaan.
Pluspunten
wij zijn super tevreden,dit bedrijf is een aanbeveling waard. ook de communicatie is uitstekend.
Pluspunten
Erg nette en aardige mensen. Denken mee met jouw product en voorzien je van de juiste informatie om een goed product te verkrijgen.
Pluspunten
Super snel en super goed geholpen Volgend jaar bestel ik zeker weer voor de wedstrijden
Pluspunten
Super! Perfecte service. Caps konden niet geleverd worden en voor een speciale prijs duurdere caps gekregen.
VerbeterpuntenLevertijden vermelden op de website zodat je weet waar je aan toe ben.
Pluspunten
Het direct contact, en de bereidwilligheid om mee te denken, en snelle levering
Pluspunten
Nadat mijn eerste levering niet in orde bleek te zijn (het product bleek beschadigt) heb ik contact opgenomen met CN Trading. Zij boden mij een passende oplossing en een hele snelle, nieuwe levering van mijn nieuwe product. Ik heb nu ruim op tijd mijn nieuwe product en ben zéér tevreden!
VerbeterpuntenGeen. Ik vind de afhandeling zeker een compliment waard.
Pluspunten
super snelle terug koppeling en afwerking na retour zenden artikel
VerbeterpuntenDe artikelen vielen mij tegen na ontvangst had t heel anders verwacht als op de site.
Pluspunten
Eindelijk een bedrijf waar je als particulier welkom bent. Bij andere bedrijven moest ik om dit product te kopen er minimaal 10 stuks afnemen (soms wel 100) Je kunt ook gewoon bellen. Ze doen wat ze beloven. Een verademing om zaken mee te doen.
VerbeterpuntenEen voorbeeld voor andere internet bedrijven.
Pluspunten
Super snelle levering, en zeer behulpzame medewerkers.
Pluspunten
Goede snelle service. Ondanks dat ik zeer laat was met bestellen, is alles goed en op tijd geleverd. Goede prijs/kwaliteitsverhouding en vooral prettige en snelle communicatie.