TOPBEDRIJF

Bestellen op de webshop ging erg makkelijk en snel. Ook telefonisch contact gehad en keurig te woord gestaan en geholpen. Vervolgens werd de bestelling ook nog supersnel geleverd.

Mijn bestelling was helaas niet leverbaar

Mijn bestelling was helaas niet leverbaar

Supersnelle levering en mooie kwaliteit

Zeker de moeite waard om nogmaals wat te bestellen

top service !

Correcte order opvolging. Klant op de hoogte houden van leverstatus. na levering contact opgenomen. Zeer tevreden.

super snel geregeld

Snelle en vriendelijke afhandeling van de order, top geregeld

Goede service en snelle levering.

Goed geadviseerd aan de telefoon.

Prettig en correct!

Snel en adequaat geholpen, gezocht naar alternatieven door vriendelijke medewerker!

Ben heel blij van de kwaliteit, enkel jammer van de hoge verzendingskosten.

Doet wat ze beloofd

Makkelijk, snel en goede kwaliteit voor goede prijs

Keurig geleverd en verpakt. Goedkoop en leuk!

Ik onthoud het voor de volgende keer dat ik weer iets zoek. Ook snel bezorgd!

Goede service en contact verliep makkelijk via verschillende kanalen. Het product is niet van hoogstaande kwaliteit, vandaar geen perfecte score.

ik kan alleen maar zeggen dat het prima geregeld was.

Ik werd zelfs nog gebeld met de vraag of ik het bestelde nog wel wilde ontvangen omdat Nederland uitgeschakeld was, heel netjes.

producten zoals omschreven, snel geleverd

Top snel geschakeld

Meedenkend en oplossingsgericht. Snelle service!

Snelle levering en goede prijzen

De bestelde spullen werden snel geleverd en prima prijzen. Alleen de btw was mij een beetje onduidelijk maar schijnbaar zat de 8,95 al bij het totaalbedrag in

Geweldig!

Ze hebben ons een passend voorstel gedaan en heel goed mee gedacht. Dankzij hun is ons sinterklaaspakket compleet !

Goede en snelle communicatie

Duidelijk, snel en betrouwbaar.

Correcte en goede leveringen

Denken mee en zijn bereid om een stapje extra te doen om snel te leveren.

Super service!

Vlotte communicatie en snelle levering. Er wordt met je meegedacht om samen tot een mooi product te komen!

Goed maar verzendkosten erg duur voor levering buitenland

Ik heb de producten ontvangen, goed ingepakt ziet er qualitatief uit. Ik moest alleen 30€ verzendkosten betalen voor de levering en zag op de pakbon 13 euro verzend kosten staan. Hier klopt iets niet normale prijs wat ik heb nagevraagd is 18€ verzendkosten van nederland naar frakrijk. Maar goed ik wou de spullen hebben die bij andere website al uitverkocht waren heb ik die 30 euros betaald. Nu alleen nog hopen dat Nederland het EK gaat winnen ☺

Wisselwerking

Luisteren - meedenken en tezamen tot een perfect eindresultaat komen is het grootste belang vd reclamespot.

Uitstekend bestel- en leverproces

Makkelijk bestellen, snelle levering en prima producten. Zeer tevreden!

Bestelling top geregeld!

Alles snel, zorgvuldig en netjes geregeld.

Fijne website en heb alles overzichtelijk kunnen vinden. Gewoon goed

Turbinestraat 25

7556RB Hengelo