Top snel geschakeld

Meedenkend en oplossingsgericht. Snelle service!

Snelle levering en goede prijzen

De bestelde spullen werden snel geleverd en prima prijzen. Alleen de btw was mij een beetje onduidelijk maar schijnbaar zat de 8,95 al bij het totaalbedrag in

Geweldig!

Ze hebben ons een passend voorstel gedaan en heel goed mee gedacht. Dankzij hun is ons sinterklaaspakket compleet !

Goede en snelle communicatie

Duidelijk, snel en betrouwbaar.

Correcte en goede leveringen

Denken mee en zijn bereid om een stapje extra te doen om snel te leveren.

Super service!

Vlotte communicatie en snelle levering. Er wordt met je meegedacht om samen tot een mooi product te komen!

Goed maar verzendkosten erg duur voor levering buitenland

Ik heb de producten ontvangen, goed ingepakt ziet er qualitatief uit. Ik moest alleen 30€ verzendkosten betalen voor de levering en zag op de pakbon 13 euro verzend kosten staan. Hier klopt iets niet normale prijs wat ik heb nagevraagd is 18€ verzendkosten van nederland naar frakrijk. Maar goed ik wou de spullen hebben die bij andere website al uitverkocht waren heb ik die 30 euros betaald. Nu alleen nog hopen dat Nederland het EK gaat winnen ☺

Wisselwerking

Luisteren - meedenken en tezamen tot een perfect eindresultaat komen is het grootste belang vd reclamespot.

Uitstekend bestel- en leverproces

Makkelijk bestellen, snelle levering en prima producten. Zeer tevreden!

Bestelling top geregeld!

Alles snel, zorgvuldig en netjes geregeld.

Fijne website en heb alles overzichtelijk kunnen vinden. Gewoon goed

De artikelen ontvangen zoals beschreven op de website

Wij hebben de artikelen ontvangen zoals beschreven op de website. De artikelen zijn ook nog persoonlijk gebracht toen ze binnen waren. Wat een extra service!!! Anders moesten we nog een dag langer wachten aangezien ze dan met DHL verstuurd zouden worden. Dank je wel nog!!!

Perfect!

Zeer goede communicatie en hulp!

Uitstekende service en denken mee.

Helaas was mijn uitgekozen muts niet meer leverbaar. Voor dezelfde prijs kreeg ik een duurder alternatief aangeboden. Het product werd snel geleverd en ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Prettige samenwerking en vlotte bediening

Met deze firma is het prettig zalen doen. Duidelijk in de uitleg en ze doen wat ze zeggen. Met een gerust hart een aanrader!

Alles prima geregeld

Product was geheel als beschreven. Geleverd volgens termijn op site en prima staat.

Uitstekend snel geleverd

Bijzonder goed en professioneel geholpen met een prachtig eindproduct

Erg fijne begeleiding bij het uitkiezen van het juiste Kerstgeschenk! Het eindresultaat was er dan ook naar, wij hebben enthousiaste reacties ontvangen van onze relaties die het geschenk ontvangen hebben.

Niets op aan te merken zeer tevreden

Goede, persoonlijke service

Wij bestellen al enige tijd onze reclameartikelen bij CN trading, o.a. vlaggen, pennen en rolmaten. De service is goed en persoonlijk. Daarnaast zijn de producten van goede kwaliteit. CN trading is zeker een aanrader!

Klantvriendelijk, snel, meedenkend

Snel en vriendelijk, behulpzaam en meedenkend!

Geweldig geholpen in recordtijd!

Ik had een bestelling van 1000 bedrukte mondkapjes gedaan en binnen anderhalve week is alles geweldig geregeld. Grote complimenten hiervoor!

Had een bestelling gedaan op de website werd uiteindelijk het verkeerde product geleverd na contact te hebben gehad met Amber is dit super netjes opgelost bedankt voor de service !

Perfect, op tijd en goede kwaliteit!

Perfect, op tijd en goede kwaliteit! BEDANKT!

Turbinestraat 25

7556RB Hengelo