Vlotte en uiterst correcte afhandeling van de bestelling

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij deze firma. De eenvoudige manier van bestellen en de correcte aflevering zorgen dat ik voor een volgende keer zeker als eerste deze firma ga benaderen.

makkelijk bestellen, redelijk snel antwoord, niet op rekening

makkelijk bestellen, redelijk snel antwoord op offerte aanvraag, Groot nadeel: je moet gelijk betalen bij de online bestelling helaas niet op rekening (bedrijfsmatig gebruikelijk).

Snel en super goedkoop

Voor beginnende zzp-er kocht ik voor heel weinig geld allemaal leuke dingen in weg te geven. Ook allemaal op kleur. En super snel geleverd.

Goede en snelle service

Na gebeld te hebben super snel antwoord op mail en ook bestelling snel binnen. Top!

Hoge kwaliteit, snelle levering, super goed bereikbaar en fijn advies

Dank jullie wel voor de prachtige bidons! De mannen van het voetbal team zijn er super blij mee. De bidons zijn van hoge kwaliteit en zijn zo mooi geworden door jullie waardevolle advies en het pro actief meedenken. De bidons zijn zelfs nog sneller geleverd dan afgesproken. Bij vragen reageren ze direct en met een grote glimlach! Een absolute aanrader!! Zindie Consultancy

Geweldige service en supersnelle levering...Klasse!!!!

Zoals hierboven vermeld was het makkelijk om te bestellen en was de service en snelle levering geweldig en ben ik super tevreden over alles!!!!

Goede aanstekers

Geweldig!!

Super service, mooie oplossingen op maat. Flexibele, professionele mensen met oog voor detail.

Goed!

Snel en vakkundig

Ik had niet het goede besteld maar het werd direct geregeld en op tijd de goede petjes thuis. Dus prima service.

Mijn 1e ervaring met dereklameshop was in 1 woord geweldig!

Mijn ervaring met dereklameshop was geweldig. Amber gaf goed advies en reageerde steeds snel op mijn vragen. Ook de voorbeelden/proefdrukken waren duidelijk en eveneens snel. Uiteindelijk was de levering ruim voor de verwachte datum. In 1 woord dus: geweldig!

Super snelle levering, top klantenservice

Fijn zaken doen. Goede prijzen, ruim assortiment, vriendelijke klantenservice en snelle levering

Ik ben zeer tevreden

Goedkope producten, snel geleverd en ook goed veilig verpakt

Prima geleverd

nette behandeling ,en geïnformeerd via mail

Snelle levering, goed klantcontact, prima product

Bestellen op factuur voor bedrijf ging eenvoudig, product was prima en was binnen enkele dagen al ontvangen.

Super snelle levering

Artikel goed verpakt en snel verzonden.

Goede service, zeker ook in de after sales

Oorspronkelijke levering was niet als verwacht. De aftersales pakte dit prima op en kwam met alternatieven. Correct en prettig afgehandeld. Zeker een partij om vaker mee te werken.

Zeer klantvriendelijke website. Tevens telefonisch goed te woord gestaan. Supersnelle levering van de bestelling! Kortom top!

Super service!

Great customer support. Fast service. All good.

Zeer goede service

Fijne winkel, met goede service!

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snelle services

Snelle reacties via chat en mail. Snelle levering. Het enige minpuntje was dat ik een gesplitste factuur wilde voor 2 verschillende organisaties. De verzendkosten kwamen bij de verkeerde factuur en dit kon helaas niet meer veranderd worden.

Een hele fijne ervaring.

Een hele goede communicatie door de verkoopmedewerkster. Ze trok me echt over de streep en het resultaat mag er echt zijn. Vanaf het bestellen tot en met het leveren hield ze contact, dat heb ik zeer gewaardeerd. We zijn echt heel blij dat we voor deze site gegaan zijn.

Netjes en snel

Reageren snel op mail en denken met je mee. Leveren mooi en net produkt af.

Altijd vlugge service

Vandaag besteld en morgen in huis.

Turbinestraat 25

7556RB Hengelo