Kerstornamenten worden goed verpakt verzonden!
Dank je wel Franc. En veel plezier weer met de ornamenten.
Snel levering, en product zoals geschreven.. Mooi dat jullie hebben het gestuurd via GLS. Fantastisch service
Leuke spullen ,met zorg verpakt alleen de bezorging duurde langer dan dat er gezegd word
Helaas kunnen wij er alleen voor zorgen dat we onze pakketten op tijd inpakken en versturen. Daarnaast zijn wij helaas ook afhankelijk van de pakketbezorgers en daar kan wel eens wat tegenzitten. En mensen lezen helaas ook vaak over de term 'werkdag' heen. Zaterdag en zondag horen daar officieel nog steeds niet bij :-)
Alles klopt aan de website, het assortiment, de levering en de service.
Veel keuze en mooi producten. Helaas kon ik niet genoeg boekjes van dezelfde titel bestellen. Voldoende keuze om er nog een andere titel bij te doen.
De kertballen waren goed verpakt leuke prijsjes Goede sevice en kwaliteit Snelle levering ,dus hier een tevreden klant.
Snelle levering, perfect verpakt.
Alles perfect gegaan, niets aan te merken.
Diverse malen over de laatste jaren producten bij Alles in Wonderland gekocht in diverse categorieën. Snelle levering en mooie producten.
Uitgebreid assortiment, snelle zorgvuldige bezorging. Misschien het enige kleine minpunt. Dat de Vondels kerstballen niet altijd in een doosje zitten. Top bedrijf
Correcte aflevering, mooi zeil, blij mee!
Geachte mevrouw, heer, De reden hiervoor is dat GLS ons bericht bij de deurbel over, de plaatsing van het pakket in de pariercontainer tegenover de voordeur, niet gelezen heeft of niet heeft kunnen lezen. Volgens de "niet-huis-code", LDBRBF, zou het pakket afgegeven worden bij een in onze buurt gelegen feestwinkel. Het pakket is echter niet bij die feestwinkel aangekomen maar kennelijk teruggestuurd naar het GLS station. Contact maken met GLS lukt niet. Zou u zo vriendelijk willen zijn om dit namens ons te doen? Wij hebben GLS vorige week wel een bericht gestuurd dat zij pakketten altijd in de papiercontainer mogen plaatsen. Bij voorbaat dank voor uw moeite! Mey vriendelijke groet, Toon Kersten pakketnr.: 30380298442678
Eerlijk, professioneel en zeer klantvriendelijk!!
Dank je wel Danny, dat horen we graag. Groet, Tanja
Zorgvuldig verpakt met gerecycled materiaal
Zie bovenstaande!
En daarnaast een super snelle levering, en allesgoed verpakt en heel aangekomen.
Ik was op het moment van bezorging niet thuis! De afspraak was niemand thuis het pakje bij de buren afgeven. Maar het werd gewoon in mijn voortuin voor de voordeur gezet!
Beste Marjan, Wat vervelend dat de chauffeur van de GLS dit heeft gedaan. Enig begrip voor de chauffeurs; zoals iedereen uit de media kan weten worden deze mensen zwaar onderbetaald en staan ze onder enorme druk om in korte tijd heel veel pakketten af te leveren, waarbij ook in meer van de helft van de tijd mensen niet thuis zijn, of waarbij het wat langer duurt voordat de deur wordt geopend. De grotere webshops zijn al lang geleden begonnen met alles maar gratis te verzenden en te laten terugsturen. Uiteindelijk zijn het de chauffeurs die daar de dupe van zijn. Het is niet fijn, ook wij verwachten dat onze pakketjes netjes worden afgeleverd, wat in de meeste gevallen gelukkig ook gebeurd. Maar tegelijkertijd kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor al die verschillende chauffeurs in het hele land. Jammer dat wij daar wel op worden afgerekend. Hartelijke groet, Tanja
Mooie webshop met heel veel keuze van leuke artikelen. Mijn bestelde kaarten waren goed verpakt. Super snelle levering. Zeer tevreden!!
Fijn om te horen Hannie! Dank je wel.
Recentelijk een Vaas Grafisch Zwart H.28 t.w.v. €26,95 gekocht. De bestelling was prima aangekomen, goed ingepakt en de vaas zag er goed uit. Volgende dag heb ik een kleine bosbloemen gekocht en de bloemen in de nieuwe vaas gezet. De vaas Alles zag er prachtig uit. De vaas stond op een zwart/wit bijzettafel gemaakt van Bone Inlay. Het water in de vaas met bloemen wordt sneller vies dan dat je denkt. Daarom is het belangrijk om het water om de 2 dagen te verversen. Zo kunnen je bloemen altijd goed blijven drinken en voorkom je dat de vaas gaat stinken. Na 2 dagen dus ben ik het water gaan verversen. Tot mijn verbazing was alle water uit de vaas gelekt en het was helaas ingetrokken in de Bone Inlay. Onmiddelijk de vaas weggehaald, en de witte rozrn verhuisd naar een traditionele vaas in glas. Een aantal stukjes van de Bone Inlay waren enorm beschadigd. De vaas is niet 100% waterdicht, en dus niet geschikt voor een bos bloemen. Ik heb hem uit woede kapot geslagen. Het water in de vaas heeft een zeer dure tafel gemaakt uit Bone Inlay beschadigd.
Beste Maria, Wat ontzettend vervelend dat je tafel hierdoor is beschadigd. Helaas zijn keramieken vazen bijna nooit waterdicht. Keramiek is klei, en zoals je wellicht weet laat dit water door, weliswaar meestal heel langzaam vandaar de plassen water en modder wanneer het na lange droogte op kleigrond regent. Pas wanneer klei op hele hoge temperaturen wordt gebakken, of wanneer er een hele goede glazuurlaag aan 2 kanten van de vaas zit zal deze waterdicht zijn. Op onze site staat niet vermeld dat de vaas waterdicht zou zijn. Wanneer je dit zou hebben gevraagd aan ons, hadden we je dit ook kunnen vertellen. In de winkel raden we altijd aan om zelf eerst te controleren of een vaas waterdicht is voordat je deze op een houten ondergrond zet. Ik zal echter iemand vragen om dit voortaan ook bij al onze vazen te gaan vermelden.
Zo mooi en gezellig voor de ramen echt waar. Nooit eerder gezien. Bedankt er voor . Groetjes Maria uit IJmuiden.
Fijn om te horen Maria, geniet ervan!
Netjes ingepakt en snelle levering
Heel goede service,vriendelijk personeel en snelle bezorging!
De tas is zooooo mooi....mooi afgewerkt en ontzettend mooi zacht leer. En lekker snel geleverd
Helaas was de verpakking stuk de doos was gedeeltelijk opengemaakt maar het lampje was prima inorde.
297d Bergselaan
Rotterdam 3038CG