Snelle service en goed product. De volgende dag al in huis.

Snel en vlot!

Marvel kerstballen gekocht en volgens mij waren ze al verzonden nog voor ik mijn bestelling had afgerond ;-) Alles zeer snel en netjes geleverd! Top!

Goed en snel

Website duidelijk, bezorging gaf keuze, ophalen of thuis bezorgen,? En verpakking was zeer grondig. Kerstornamenten kwamen ongeschonden uit de doos. Prima..

Zo veel leuke spullen

Veel keuze, goede prijzen en snelke verzending

Snel in huis

Ik had ze gemaild dat de postcode niet goed op het pakketje stond . Dat werd gelijk veranderd en het pakketje was er de volgende dag ! Mijn kleindochter was super blij met de Elvis boomhanger !

Uitstekend!

Leuke keuzes, snelle bezorging. De kerstvakantie was stevig verpakt, dus geen probleem om ‘m in één stuk thuis te krijgen.

Super gedaan

Prachtig handtas. Optijd geleverd .Prima gedaan

Handig en snel

Handige en leuke artikelen. Snelle bezorging. Ook als er iets toch onverwacht niet op voorraad is, direct een reactie met excuses en een goed alternatief.

Toppers

Ik had 3 kerstvindels besteld kreeg er 2 kapot binnen fotootje ervan op gestuurd de dag erna had ik E meteen nieuw binnen Onder extra kosten sUper service

Heel erg prettig

makkelijke site, goede helder communicatie eb snelle levering

Producten niet hetzelfde als op internetsite.

Ik heb hier 4 sets kerstboomlampjes besteld zoals aangegeven op internet.16 meter dimbaar warm wit.Ik heb gekregen 2 x zoals besteld en 2x niet dimbaar en met twinkle functie.Daarnaast heb ik het vermoeden dat de producten uit een restpartij van vorig jaar of ouder komen gezien de staat van de verpakking en de loslatende plakbandjes van de verpakkingen.Ik heb hier een mail over gestuurd maar hier nog geen reactie op gehad.

Van a tot z prima geregeld

Snel, efficiënt en prima service

Ik had door een storing op mijn laptop twee keer dezelfde bestelling geplaatst. Dit werd zelfs tijdens het weekend heel snel recht geef door Alles in Wonderland. Verder werd ik heel goed op de hoogte gehouden over het trajecf van mijn bestelling en mijn bestelde producten was echt mooi! Ik ben fan! Dank je wel!

Bestelling snel en met zorg geleverd.

Klantvriendelijkheid en service matig

Ik had kunstbloemen besteld van het merk Miho. Helaas was één van de blaadjes aan het puntje beschadigd. Na contact moest ik dit maar zelf met een zwarte stift inkleuren, immers de bloemen had ik met 20% korting besteld. Blijkbaar kreeg ik 20% korting omdat het artikel beschadigd was..... misschien dat voortaan op de site zetten?!?! De manier waarop dit gecommuniceerd werd, zeer matig, en onvriendelijk, alsof het mijn schuld was

Uitstekende service

Een van de artikelen die ik had besteld vertoonde een mankement. Na contact met de klantenservice werd dit op een hele aardige manier opgelost. Ook lof voor de manier waarop er gecommuniceerd werd.

prima, snel en goede kwaliteit

prima, snel en goede kwaliteit

Correcte levering mooi artkel

Mooie kaarten

Zie boven

prima heel snel

Goede website en veel keus.

Snelle levering en heel goed verpakt. Veel keus in verschillende prijsklasses.

Goede kwaliteit

Goed bedrijf

Ik had 6 mooie teckelkerstballen besteld,ik heb ze de dag erna al ontvangen en ze waren ook nog eens mooi ingepakt al Kerstkado zonder dat ik het gevraagd had. Dikke complimenten!!!

Prima bedrijf

Zorgvuldig vriendelijk aan de telefoon want er was een klein probleem bij de levering alle aandacht en er werd keurig terug gebeld kortom een vette 20

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG