Breekbare aankoop uitstekend verpakt

Snelle afwikkeling van de bestelling van mooie producten.

Snelle afwikkeling van de bestelling van de mooie voorwerpen

Kerstballen goed ingepakt bezorgd

Mooie kerstballen. Snel verzonden, goed verpakt ivm breekbare artikelen.

Snelle levering, goed product

Alles prima in orde

Snel makkelijk en overzichtelijk

Alleen jammer dat gls de keuze voor de bezorging was

Snelle levering,

Bestelling voldeed aan m'n verwachting Snelle levering

gemakkelijk te bestellen, goede informatie en snelle levering van superleuke citroenvaas

netjes

De bestelde kerstballen kwamen goed verpakt in een ruime hoeveelheid verpakkingsmateriaal aan. Het zag er allemaal heel netjes uit.

Nvt

OK

De prijs-kwaliteitverhouding valt iets tegen. 1 kerstornament was stuk, maar daar is niet op gereageerd. Uiteindelijk heb ik dit zelf kunnen repareren, dus was het geen probleem meer.

Snelle levering van mooie producten

Hele leuke kerst ornamenten voor in de kerstboom gekocht. Was veel keus. Erg goed verpakt, maar ik had er liever per ornament een doosje omgehad omdat ik er een paar wil weggeven en dat staat wat mooier. Maar wel erg tevreden verder. Klopte met de foto's op de site.

Snelle en perfecte levering

Goede prijs, duidelijke artikelomschrijving en fotos. Snelle en goede levering

correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling

Op 1 nov, keuze gemaakt in de webshop van AllesinWonderland en betaald. Op 3 november mocht ik de levering ontvangen. Let wel: hoe dichter bij kerst, hoe meer de leveringstermijn oploopt.

Goede en snelle service !!!

Het pakketje is snel en heel goed verpakt ( breekbare inhoud) ontvangen. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen

Heel tevreden.

Ik vond wat ik zocht en ben heel blij met de goed verzorgde bestelling. Keurig verpakt en snelle levering ook.

Snelle zorgvuldig verpakte levering

Product is mooier dan op de foto. Snelle levering, goede verpakt zodat kans op breuk Minimaal is

Duidelijke website, mooie producten en goede verzending

Ik heb 3 artikelen besteld en die waren duidelijke te zien op de website. Goed onderverdeeld in categorieën. De verzending was vlot en heel goed verpakt, waardoor de kwetsbare spullen heel aangekomen zijn. Aanrader!

Als kadootje voor een vriendin gekocht die gaan is van aparte tassen. Die kun je hier wel vinden!

Dik tevreden

Ben een tevreden klant, alles is zoals het hoort te zijn: goede communicatie over de voortgang van de bestelling en snel geleverd. Voor mij is ook belangrijk dat ik kan kiezen voor een afhaalpunt. Dat kan hier. Ook volgend jaar ga ik hier weer mijn ‘bijzondere’ kerstballen bestellen.

Heb niets ontvangen!

En op de email wordt niet gereageerd.

Goed op de hoogte gehouden en snel in huis!

prima winkel!

Vorige week een tas besteld van het merk hi-di-hi, de volgende dag had ik de tas al in huis. De tas voldeed geheel aan de omschrijving. De tas was goed verpakt. Prima winkel dus.

Helemaal top

Netjes verpakt, snel geleverd. Kortom, super service

Wat een leuke spullen!

Leuk assortiment en heel snel thuisbeorgd.

Snelle levering en leuke producten!

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG