Produkten zijn op tijd geleverd.Goed ingepakt.

Hele mooie producten, goed netjes ingepakt en super snel verzonden en bezorgd.

Goede ervaring wat ik had besteld vond ik heel mooi

Bestelling gedaan als cadeautje voor mijn zus. Bleek dat de bestelling niet kon worden afgegeven, ze was aan het werk op dat tijdstip. Werd gelijke gebeld met nieuwe afspraak, pakketje geleverd en mijn zus helemaal blij!

SUPER!!

een geweldige keus aan ornamenten. erg goed verpakt en supersnel verzonden. meer kan je niet wensen.

geweldige service

netjes geregeld allemaal ensnel bezorgd. prima dus.

Super fijn

Wat een snelle shop ervaring! Mooie spullen en snel in huis.

Super snelle levering en ook weer snelle nalevering nadat 1 kerstfiguur gebroken was aangekomen.

Netjes verpakt, wacht nog op reactie

Voor mijn dochter haar verjaardagscadeau gekocht. Het zat netjes verpakt allemaal. Ook al stond online dat alles op voorraad was, kwam de bestelling 5 dagen later(er zat een weekend tussen). 1 van de 3 cadeaus was helaas kapot. Gemaild hier over, wacht nog op reactie. Medewerkers geven zichzelf een week voor een reactie terug.

Mooie kerstbal maar wel erg klein voor €25

Zie boven

Zoals het hoort

Doen wat er gezegd wordt

Perfecte service en vlotte levering

Snelle correcte levering van een pracht item!

Bij toeval op de site terechtgekomen opzoek naar exclusieve bloempotten. Wat een keuze!

:-)

Je kan het zo gek niet bedenken, of er is al een kerstbal voor. Goed ingepakt en snel geleverd

Netjes op tijd geleverd

De bestelde artikelen waren, zoals beschreven.

Verkeerde kleur geleverd

De producten zijn prima en de levering was snel, maar één bloempot was in de verkeerde kleur. Ik heb hier een paar dagen geleden over gemail, maar nog altijd geen antwoord gehad. Een foutje kan gebeuren, maar handel het dan netjes af.

Goed product snel geleverd

Veel keus,mooie kwaliteit

Keurig verpakt en snel geleverd

Alles keurig verpakt en snel bezorgd.

uiteindelijk een tevreden klant

bij mijn bestelling van 5 vaasjes ,was er 1 lek .even heen en weer gebeld en gemaild, en de zaak opgelost.

Bestelling is nog niet aangekomen

Nog niks ontvangen

Snelle afhandeling top!

Heel goed geregeld zowel het bedrijf als ook het het verzenden:ik zal zeggen ga zo door een heel tevreden klant!

Altijd geweldig

Altijd 1 grote verrassing als mijn bestelling binnenkomst. Ondanks dat ik weet wat ik besteld heb. Maar de ene ornament nog mooier dan de ander. Liefs helma.

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG