Helaas was een van de ornamenten gebroken bij aankomst maar dat is vlot en goed opgelost.

Prachtig

Zeer vlotte levering en alles heel goed verpakt.

Heel goed.

Duidelijke website met het vermeldde aantal wat nog in voorraad is van een product. Levering was netjes en vlot.

Twijfelachtig

Nog niets ontvangen dus kan het nog niet echt beoordelen. Pakketje spoorloos

Geweldige aankoop

Zocht naar kerstboomornamenten iets met muziek en Sushi en die twee heb ik hier gevonden. Hele mooie ornamenten!! En ook heel snel geleverd. SUPER.

Altijd prima bestellen via de website

Heb vaker bij Alles in Wonderland gekocht via de website en het is altijd prima in orde. Goede communicatie, goed ingepakt en makkelijke betaling.

geweldig assortiment en vlugge levering

Ik bestel ieder jaar voor mijn hele familie een persoonlijke kerstversiering. Alles in wonderland heeft een geweldige keuze en goede kwaliteit. Wordt altijd goed verpakt (heel breekbaar) en snel geleverd

Snelle levering, duidelijke communicatie over levering etc. Omschrijving (afmetingen ed) op de website mag iets beter.

Zeer positief

zeer snel, goed verpakt, leuke producten!

Snelle levering, keurig verpakt!

Na het bestellen de snel bezorgd en top verpakt! Voor nu en nog eens!

Wat snel verzonden. Jammer dat het niet leuk ingepakt was.

Prachtige Vondels!

Net een snoepwinkel maar dan voor Vondels. Besteld en de volgende dag in huis. En nu inhouden om niet nog meer te bestellen!

Zeer snelle levering en alles goed verpakt!

Alle breekbare artikelen waren zeer zorgvuldig verpakt

Artikel zou binnen 5 dagen geleverd worden, maar er kwam niks. Ook geen bericht van de vertraagde levering. Zelf na 2 weken een mail gestuurd, na een aantal dagen kwam de reactie dat de levering vertraging had. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar laat dat dan even weten tijdens het bestellen en anders via de mail.

de wondere wereld van leuke accessoires

Helemaal geslaagd voor mijn verzameling 'gekke' kerstballen

Goed genoeg

Ik moest lang wachten op reactie zowel telefonisch als per mail. En lang wachten op mijn bestelling. Dat zou ik dan als pre-order verkocht hebben. Inmiddels alles binnen en ik ben er bij mee!

Fijne ervaring

Leuke site, spijtig dat er al zovele kaarten uitverkocht waren…

super service

mijn bestelling geplaatst, achteraf bleken sommige ornamenten toch niet op voorraad, terwijl de site aangaf van wel. omdat het kadootjes waren voor vrienden in het buitenland, heb ik contact opgenomen, en ze hebben er voor gezorgd dat ik het in huis had voordat we vertrokken, zodat we ze toch kado konden geven

Ik had een mooi bestelling gedaan en twee artikelen waren er op dat moment niet. Keurig op de hoogte gebracht en kort daarna werden alle artikelen opgestuurd.

Originele, mooie producten en zeer goede service!

Heel leuke webshop, vriendelijk te woord gestaan toen bleek dat er een artikel tijdelijk niet voorradig was, en heel goede service bij het persoonlijk afleveren! Ik ga zeer zeker vaker bestellen!

Snel en volgens afspraak geleverd!

Hele leuke producten en goede levering

Had kerstballen besteld. Een bitterbal en een kroket. Wat heel leuk was dat ze er een zakje mosterd en mayonaise bij hadden gedaan. Zo grappig.

Meer van verwacht

Ik vond het artikel ( fricandel kerstbal) erg klein voor zn prijs. En het duurde wel lang voor het kwam.

Teleurstellend.

Mijn familie was op bezoek uit Canada. Ik wilde ze verrassen met een uniek cadeau. Zag dat deze binnen een dag leverbaar was. Besteld. Krijg ik de boodschap dat het product niet leverbaar is, Daag familie uit Canada. Ja ik had een leuk cadeau voor jullie gekocht. Maar het komt niet...

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG