Snelle bezorging, goede verzorging

Dit was mijn eerste ervaring met Wonderland, maar goed bevallen. Het versturen van glazen vazen is spannend, maar keurig en veilig ingepakt en ontvangen. De vazen zijn mooi.

Snel geleverd, goed verpakt

We zijn zeer tevreden met onze bestelde lavalamp. De volgende dag al in huis, goed verpakt en de lavalamp is fantastisch.

Mooie bloempot die overal uitverkocht was, Toch nog kunnen bemachtigen! Netjes en snel verzonden!

Verrassend groot assortiment!

Ik deed na een grote bestelling dezelfde dag nog een bestelling en kreeg de verzendkosten kas terug bij mijn bestelde spullen. Heel attent!

Leuke site met grote collectie kerst ornamenten!

Super!!

Onwijs goed geholpen om een leuk cadeau te vinden. Vriendelijke medewerkers.

Breed assortiment, snelle verzending

Breed assortiment, snelle en zorgvuldige verzending

Geweldig!

Mooie kwaliteit macrame gordijnen. En super snel geleverd!

Fijne ervaring met leuke mensen

Omdat er 1 procuct uit mijn bestelling niet op voorraad was, werd ik gelijk gebeld en kwamen ze met een alternatief. Producten werden dezelfde dag verzonden en ik had ze de volgende dag in huis.

Prima verlopen

De bestelling zelf was het moeilijkst. Eenmaal dat gebeurd was , ging alles vlotjes zoals aangekondigd, Goed verpakt en in perfecte staat afgeleverd. Dankjewel

Uitstekend!

Snelle service, leuk persoonlijk contact, goed prijs-kwaliteitverhouding!

Product beantwoordt aan de verwachtingen, snelle levering en vlotte communicatie

Snelle verzending

Prima telefonische ook prima geholpen snelle verzending ook

Alles voldoet aan de foto's op de site

Snelle service, goede afhandeling, mooi verpakt. Pakjes waar je blij van wordt

Positieve ervaring

Snel geleverd. Het product had andere afmetingen dan op de site vermeld maar de communicatie hierrond verliep zeer vlot en vriendelijk.

correcte service, goede producten.

zie hierboven

Hele prettige winkel met fraai aanbod en snelle online levering

Hele prettige winkel met fraai aanbod en snelle online levering.

Dikke prima

Mooie spullen, snelle service

Correct en stipt.

Het product is correct zoals voorgesteld. Door een misverstand was ik ongerust dat er met de verzending iets niet in orde was. Na een e-mail naar Wonderland ontving ik quasi onmiddellijk een reactie, alsook een overzicht van T§T als verzender, alles was ok. Vrijdag besteld, dezelfde dag bericht dat bestelling klaar stond voor ophalen door de verzendingsdienst en dinsdag erop geleverd. Stipter is moeilijk. Johan.

Uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Bezorging geheel volgens afspraak.

Uitstekend!

Tevredeb

Mooie site goede afwikkeling

Lava lamp kapot

Ze hadden mij een nieuwe lavalamp beloofd na mijn lavalamp wat stuk was toen ik ze kreeg , na 3 weken niets meer gehoord.

Wàt een klantgerichte service!

Wat een een geweldige service dat je zowel bij de cadeauwinkel als bij de bloembinderij kan bestellen en dat het gezamenlijk wordt afgeleverd. Een handgeschreven briefje maakt een online bestelling alsnog persoonlijk. Erg dankbaar voor!

Leuke site en snelle zorgvuldige bezorgservice

Leuke artikelen. De afdeling kaarten is uitgebreid en hier vind ik die speciale kaart ! Aandachtspunt hierbij is dat een aantal populaire kaarten ook snel uitverkocht raken.

Snelle en correcte levering

Na bestellen direct de volgende morgen bevestiging ervan en supersnel geleverd top service

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG