Snel en netjes verpakt!

Breekbare kersthangers bestelt, deze waren netjes verpakt en de bestelling was snel verwerkt en geleverd!

zeer goed

perfect en een vlugge levering

Mooie producten snelle levering

Mooie producten en snelle levering. Erg blij mee

Aanrader

Snelle levering en goede kwaliteit.

Een fijne website,

De bestelling was keurig verpakt en snel geleverd..

Grappige gadgets en kerst afdeling.

Ongelofelijk leuke kerst artikelen! Snelle service.

Snelle en vlotte service

Er was een kerstbal stuk en ik kreeg meteen een nieuwe toegestuurd. Vlotte service.

Kerstballen in glas

Duidelijke webshop, vlot te bestellen en te betalen, perfect verzonden en aangekomen. Bedankt!

Alles in Wonderland, wonderbaarlijk goed.

Alles heel netjes verzorgd, zelfs na een verzoek om iets extra’s toe te voegen was dat geen probleem. Snelle verzending! Zeker graag tot een volgende keer.

Snelle levering. Goed ingepakt en goede service.

Supergoede service

Levering kwam beschadigd uit verpakking (fles lavalamp lek). Het is nieuwe bestelling is direct vergoed (de nieuwe fles).

Makkelijk, snel , goede service. Dat is in het kort jullie omschrijving vanaf het bestellen op de site, tot aan de levering. Ga zo door!

teleurstellend

En dat heeft alles te maken met jullie koerier GLS! Eerst beloven ze dat ze langskomen tussen 1 en half 4 en sturen ze een mail tegen 4 uur dat het niet meer gaat lukken, we proberen het de eerstvolgende werkdag. Hele middag voor niets gewacht dus ! Vervolgens krijg je drie dagen later een e-mail dat ze weer langs komen 'in de loop van de dag' Kun je nog een keer een dag blijven wachten! 'Behalve als het in de brievenbus past' Ja hallo, hoe weet ik dat nou? Dat hangt van de manier af waarop het verpakt is toch? Kortom ik heb tot op heden nog niks ontvangen, het is inmiddels dinsdag en het lag vrijdagmorgen 8 uur al bij de chauffeur in de auto. Oke ik begrijp dat het Kerstmis is, maar beloof dan niets!

Mooie kerstballen, goede en snelle service, een snoepwinkel voor de kerstballen liefhebber

De website is prettig winkelen en vervolgens wordt alles heel goed (met liefde) verpakt, waardoor alle kerstballen onbeschadigd zijn geleverd. Een tevreden klant dus,

Niets negatiefs te bedenken.

Gewoon een bestelling zoals je hoopt dat ie gaat. Super snel. We hadden oa losse glazen kerstballen besteld. Deze waren degelijk verpakt en helemaal leuk. Helemaal blij met mijn angel chimes. Liever was ik naar de winkel gegaan, maar ja, helaas kan dat even niet. Als steun aan de winkelier een glazen wc rol kerst ornament besteld. Heel pakkend voor nu, aangezien mijn vriend mij voor mijn 40e verjaardag een pak van de meest luxe wc papier heeft gegeven. (Eind Maart 2020, aan het begin van de eerste golf, toen iedereen begon te hamsteren en we het geplande etentje af moesten halen bij het restaurant)

Niet tevreden,,,

Heb mijn pakket nog steeds niet binnen en de bezorg dag wordt steeds veranderd wacht nu al 1,5 week en ik heb alle begrip voor de drukte maar maar word Bierbeek een beetje moederloos van!

snel en leuke spullen

Snel en leuke spullen.

Snelle verzending en mijn breekbare aankoop werd zorgvuldig ingepakt.

Leuke objecten, snel bezorgd.

Ik heb een paar erg originele kerstornamenten besteld. Het pakketje was er erg snel, en alles was driedubbel ingepakt, dus erg veilig.

Snelle levering, goed verpakt!

Dag na bestellen al mijn pakket van Alles in Wonderland binnen! Mooie kerstballen met zorg ingepakt!

Prachtige kerstornamenten

Leuke winkel met vriendelijke en behulpzame medewerkers. Zóveel verschillende ornamenten dat je niet weet waar je moet kijken.

Snelle levering in een drukke periode

Mijn pakket werd snel verstuurd en geleverd in de drukste periode van het jaar. Top.

Tof

Ik heb alleen marr een probleem gehad. Een van de kerstaballen die ik had gekozen was niet geleverd maar ik heb een andere gekregen.

297d Bergselaan

Rotterdam 3038CG